Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pechowa_szczęściara

On jest 27letnim prawiczkiem. Mam powazny problem.

Polecane posty

Otoz, poznalam pewnego chlopaka. Tak niespodziewanie, razem z kumpela poszlysmy do parku na spacer, usiadlysmy na piwie, posluchac muzyki. Widzialysmy ze z naprzeciw spoglada na nas dwoch facetow. W koncu jeden podszedl i sie dosiedli. I tak sie zaczelo... chlopak odwiozl mnie, kupil mi kwiatki w pierwszym dniu. Potem nastepne dwa dni zaczelam go poznawac. Bardzo szarmancki, przystojny, da sie z nim porozmawiac o wszystkim, odpowiedzialny, troskliwy i chce zalozyc rodzine. Moja przyjaciolka powiedziala ze ZLOTY chlopak i ze zrobie najwiekszy blad w zyciu jesli z niego zrezygnuje. Bo mi z poczatku nie wpadl tak bardzo w oko, dopiero teraz czuje ze cos sie naradza... Zawsze tak mam, poznaje chlopaka charakter i zakochuje sie w nim. Ale powiedzial mi wlasnie swoja tajemnice, jest prawiczkiem pomimo ze ma 27 lat, powiedzial ze chce to zrobic z milosci. Ale wciaz sie boi. Mnie to na poczatku szoknelo, sama nie wiem co mam myslec o tym. Mam 18 lat, tez jestem dziewica. Fakt - nie wstydzi sie mnie przytulic, pocalowac, objac, i mowi ze dla niego to duzo... ale dla mnie niestety nie. W koncu zacznie mi doskwierac to , ze chce sprobowac, a on sie boi. Radza mi ze lepiej miec takiego prawiczka niz fagasa ktory puszcza sie na prawo i na lewo, bo to najwiekszy skarb kiedy facet moze sie oddac dziewczynie ktora naprawde kocha. Wszystko jest idealnie, on chce byc ze mna, udowadnia to na kazdym kroku a ja sama nie wiem czego chcę... Co robic ????????

Gość fdert
ja mam 25 lat i nigdy nie mialem dziewczyny

Gość Calamity Jane
o_O Ja bym powiedziala, ze takie szczescie czesto sie nie trafia... Ale jak widac kazdy lubi cos innego :P

Gość Blueregard
To jest cwaniaczek który chce zadupczyć

Gość Blueregard
Masz 18 lat. Za wcześnie dla ciebie związki życiowe

Gość Blueregard
Pedałuje

Gość a jak dlugo jestescie ze soba

Chyba jest, bo wczoraj (on mieszka z kumplami) uciekl nam bus, a nastepny byl za dwie godziny i zaproponowal zebysmy tam do nich poszli. Ja juz bylam tak zmeczona calym dniem, ze przysnelam sobie a on polozyl sie na podlodze, pomimo tego ze pytalam czy chce sie obok mnie polozyc a ja sie przesune. Nie chcial. Potem gdy wracalismy tlumaczyl sie ze dopoki nie zaufam mu i przestane sie bac nie polozy sie obok...

Gość upssss
o rany też mi problem.... Ciesz się dziewucho że czekał na ciebie. Myślę za to, że ty jesteś jeszcze za młoda na to ale jeśli już się zdecydujesz to podejrzewam, że i on skorzysta bo w kocu tyle lat sie wyczekał :-)

Gość Blueregard
Umiejętnie zarwał młodą laskę

Gość asde
bo jest frajerem ,a nie prawiczkiem.GDyby byl prawiczkiem to niebalby sie spac kolo ciebie i za wszelka cene udawadniac ze nim jest.

Gość wrrrrrrrrrr
nie no, lepiej wez sobie takiego z wiejskiej imprezy, zrobicie to w krzakach. boooshhe czy tak trudno zrozumiec ze nie wszyscy sie w zyciu nudzili i mieli i maja co robic i po prostu nie bylo okazji sie z kims zwiazac, wiesz...to skoro rzeczywiscie masz taki tok myslenia (chyba jak na 18-latke) przystalo to daj mu spokoj, znajdzie sobie lepsza dziewczyne, a ty lec na wiejska imprezke.

Gość stfff
jestes chyba zbyt mloda na powazny zwiazek, poza tym ja bym sie jednak obawiala takiego faceta..., z reszta nie wierz do konca w jego brak doswiadczen, bo moze chce cie tylko zaliczyc... taki prawiczek to dla mnie podejrzana sprawa, w dodatku w takim wieku:O:O:O

Gość stfff
gdyby był prawiczkiem to chyba by się tym nie "chwalił"...:O

Gość a jak dlugo jestescie ze soba

Gość stfff
Tobie wyznal w tajemnicy a przyjaciele wiedzą?:O:O dziwne i podpadające... nawet jeśli jest tym prawiczkiem, to ja bym się na Twoim miejscu obawiała związku z nim:O:O:O

Gość stfff
ale Ty rób, co Ci serce podpowiada🖐️

Gość kosmopolityczne brawo gerl
trudno wyrokować ale jeślni nie ma on powodów natury religijnej, etycznej to stawiam na to, że jest a/ baaardzo nieśmiały albo b/ ma zahamowania, jakiś problem z własną seksualnością albo jedno i drugie

Gość yhy
nie rozumiem dlaczego nie wierzycie ze on moze byc prawiczkiem,nie kazdy wskakuje do wyra z pierwsza lepsza,sa tacy co czekaja na ta jedyna

Gość Blueregard
jest cieniasem

Gość yhy
cieniasem--tylko dlatego ze sie bzykał z kim popadnie?zastanow sie co ty wogóle mówisz bo jest to bez sensu

Gość yhy
ze sie nie bzykał--sorki

Gość yhy
no to fajnie własnie ze ma zasady co do tego