Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A.g.n.e.s.266

TABLETKI

Polecane posty

Gość A.g.n.e.s.266

Chcialabym sie zapytac czy jak bralam tabletki( po dwa lata i polroczna przerwa co dwa lata) to czy bede miala problem z zajcia w ciaze?????? plis odpowiedzcie.

Gość A.g.n.e.s.266
boze moze ktos mial podobne doswiadczenie czy to takie dzine pytanie.???

Gość Marta1983
nie powinnaś mieć problemów jednak na wskutek brania hormonów chamuje się naturalneprocesy organizu tj owulacja powstają pęcherzyki na jajnikach i dość częstą chorobą jest PCOS Zespół Policystycznych Jajników.. Kobiety nie są uświadamiane przez ginekologów że ta właśnie choroba dość często jest spowodowana lekami któreprzyjmuja(antykoncepcja) Ale ja myślę że jeżeli odstawiasz na jakiś czas i masz normalnie owulację to nie powinnaś się martwić.

Gość A.g.n.e.s.266
MARTA 1983 dziekuje Ci za odpowiedz. A do drugiej pani to zdaje sobie sprawe ze kazda jest inna, i nie uwazam zeby mije pytanie bylo dziwne. Skoro kazda jest inna to po co tyle tematow z pytaniami typu mam takie objawy i co mi jest.

Gość Marta1983
A.G.N.E.S...... jak pójdziesz do ginekologa niech zrobi ci badania i określi czy jesteś płodna i wogóle...acha i niech zbada twoje jajniki w jakim stanie są..

Gość A.g.n.e.s.266
DZIEKI, POPROSTU MARTWIE SIE BO CIAGLE SLYSZE ZE KTOS PO BRANIU TABLETEK NIE MOGL ZAJSC W CIA31/12/2999 MOJA SIOSTRA CIOTECZNE TO BRALA GDZIES Z 8 LAT I NIE MOZE MIEC TERAZ DZIECKA JEST PRAWIE CZTERY LATA PO SLUBIE I NIC. mAMA MNIE STRASZY ZEBYM SZLA DO LEKARZA.:( MUSZE TAK ZROBIC

Gość Marta1983
idź zbadaj szczególnie jajniki.. Skoro twoja siostra cioteczna tyle czasu brała antykoncepcje to się nie dziwię że teraz zajść nie może..

Gość A.g.n.e.s.266
NO WLASNIE. DZIEKI ZA ODPOWIEDZI.a WY GDZIE TERAZ JESTESCIE, TAK ZAPYTAM. jA AKURAT MAM TO SZCZESCIE ZE MAM NETA W PRACY. a WY TEZ W PRACY CZY W DOMCIU?

Gość Marta1983
w domciu siedzę i się troszkę nudzę ale to już niedługo dziś generalne pożądki:)