Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna tammmm

Co zrobiliscie z krwia podczas pierwszego razu??

Polecane posty

Gość taka jedna tammmm

Jak sie zachowaliscie??

Złożyliśmy w ofierze Matce Ziemi wlewając do doniczki z pelargonią ;) A tak serio to poszliśmy razem pod prysznic :)

Gość alklkllklk
nie było zadnej krwi. To jakies mity.

Gość goiug
A ja krwawiłam bardzo i przy kilku podejściach. Wszystko zależy od tego jaka jest błona, dokształć się trochę, alk. A odnośnie tematu, mój partner zajął się prześcieradłem a ja wylądowałam pod prysznicem.

Gość polaliśmy jego soczkami
i wypilismy jako wysmienity koktajl:)

Gość alklkllklk
goiug : to nie kwestia dokształcenia sie. Z zasady nie stresuje niepotrzebnie ludzi...

Gość goiug
Nie jest stresowaniem stwierdzenie że krew może się pojawić w różnych ilościach choć nie musi. No chyba że komuś krew od razu kojarzy się z czymś strasznym i jest niedojrzały do seksu, to niech się postresuje i zastanowi czy już chce czy nie. A że są różne rodzaje błon w związku z tym reakcji na pierwszy stosunek to właśnie kwestia wiedzy. Bo osobiste doświadczenie kobieta może mieć tylko jednostkowe. No i bez sensu jest pisać że coś jest mitem jeśli takie stwierdzenie nie ma oparcia w faktach.

Gość alklkllklk
nie napisałam , że kłamię tylko że nie stresuje.

Gość Viana
Nie było żadnej krwi. W ogóle ta moja błona to była jedna wielka ściema, cienkie toto było jak barszcz. Naprawdę niegodne uwagi.

Gość 0_18
ja to szczerze nawet nie wiedzialam czy ona jest czy jej juz nie ma. nie było krwi. ani kropelki. i problemu tez nie. wiec cacy ;D

Gość oj baby
przecież błona to nie balonik, który trzeba przebić tylko mała dziurka, którą trzeba rozszerzyć i to jak to przebiegnie zależy od elastyczności tkanki

Gość oj baby
u każdej kobiety inaczej, jedne zie zauważą nawet a u innych będzie sie lała krew

Nie krwawiłam obficie, ale kilka kropel krwi się pojawiło. Poszłam pod prysznic, mój partner zmienił prześcieradło i po sprawie. Nie krępowało mnie to, bo w końcu wiedział, że jestem dziewicą. Krew pojawia się bardzo rzadko. Żadna z moich koleżanek nie krwawiła, tylko mnie się to przytrafiło. Zrobiliśmy 2-tygodniową przerwę i za drugim razem już krew się nie pojawiła.

Gość Viana
Błona błoną jest tyle że jest perforowana. Nie że ma jdeną dziurę, którą trzeba rozepchać.

Gość klebek drutu
No fajnie bo ja krwawilam jak zazynana swina, pozniej jeszcze moze przy 2-3 seksach. Moja siostra to tak miala zakrwawione spodnie ( przy pierwszym razie), ze na poczatku myslalam ze dostala okres. widocznie u nas tak juz jest

Gość na pewno.....
ja tez krwawilam i to bardzoooo!!! dziewczyny podobno ze byc moze ze nie krwawilyscie oznacza to ze macie dalej blone, ona jest elastyczna i moglo sie tak zdarzyc ze partner jej nie przebil:) moja kolezanka kochala sie z chlopakiem i nie miala krwi pozniej z innym i miala duuuzo krwi

Gość menago
na pewno mam dalej blone po 4 latach seksu... ale sie usmialam.

Gość 15000
to ciekawe co ten drugi chłopak jej robił że tak krwawiła?

Gość nie mowi sie
tak to jest prawda!! oczywiscie nie we wszystkich przypadkach, ale po pierwszym razie nie krawawilam, jakis czas pozniej poszlam do ginekologa i stwierdzil ze mam blone dziewicza!!:/ wyobrazcie sobie moje zdziwienie!! Lekarz wyjaśnij ze sa przypadki, w ktorych rzeczywiscie błona nie koniecznie jest przerwana, lecz nieco naciągnieta co daje wrazenie ze jej nie ma (nie ma bólu podczas stosunku)

Gość ona153647
ja tez nie krwawilam i nie mialam zadnych problemów troszke zabolalo ale po chwili zrobilo sie calkiem przyjemnie :D

Gość wymalowałam se
ściany w pokoju :)

Gość rebecaa
o matko, troche mnie to przeraza, jestem jeszcze dziwica, i boje sie ze bedzie bolało i ze nie odczuje przyjemnosci milosci (seksu) mam nadzieje ze partner bedzie wyrozumiały i ze bedzie delkatny jak kiedys to bede robic, moze juz niedlugo bo mam juz 23 latka :)

Gość namalowaliśmy sobie znaki
wojenne na czole i odtańczyliśmy taniec świętego wita wokół ogniska na środku pokoju ;)

Gość przescieradło
przescieradło oprawiłam w ramke i powiesiłam na ścianie