Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tyuio

Który żel/krem antycell. najlepszy ?

Polecane posty

jak mysślice macie cos sprwdzonego za rozsadna cene ? mam siedzacy tryb pracy troszke zle sie odzywiam, biegam nie systematycznie ale biegam mimo tego jest i mnie meczy sadze, ze taki kosmetyk bylby dobra forma walki z takimi defektami skóry.

Gość Kama25
Szukałam kremu antycell. i pani poleciła mi Eveline-serum Body Slim 3D.Zapach mięty.

hymmm eveline, i pewnie nie jest drogie , ciekawa jestem jak z ta nowa serią NIVEA czy tez sa skuteczne wie ze tez ma skladzie miete

Gość ja ostatnio dostalam
z avonu:O Ludzie! Tego smrodu zniesc nie moge:O. Nawet gdyby dzialal cuda. nie jestem w stanie go uzywac:(

AVON uzywalam poza opakowaniem formula sie nie zmienia stosowalam chyba ze dwa razy kiedys tam i nie wiem moze za malo systematycznie bo czasami raz dziennie zawsze po kapieli gdy skora byla rozgrzana i jakos efektów prawie zero zapach dla mnie znosny ale fakt zadna rewelacja .

Gość Kama25
Pomyłka w nazwie.Jest to serum Slim Extreme 3D.Nie jest drogie.Kupiłam za 12 zł

ja uzylam 4 opakowan Norel dr Wilsz wyszczuplajacego z kompleksem antycell. i nie znam lepszego, kupowałam w słoiczku cena k. 30 zł na allegro sa o poj. 500 ml polecam, naprawde dobry. Zaden Lirene, Ziaja, Avon Vichy, nic nie pomagało a to owszem, cwiczylam dodatkowo i dietkowałam. Efekt super. Teraz z ciekawosci chce sprobowac Inneov, ciekawe czy to dobre:)

a i dodam tylko, ze inneovu chce sprobowac profilaktycznie i dlatego ze troszke przytyłam ostatnio (dlatego znow dietkuje) i wole nie nabawic sie znow tego paskudztwa:)