Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tele

Solarium

Polecane posty

hejka, mam jasną cere, ale jak słońce mi dogrzeje to potrafie sie ładnie opalić, ale tylko ręce i plecy nigdy nie moge sie opalic równomiernie. Chyba pójde do solarium, co radzicie? czy skóra sie po nim nie niszczy? co można robić po nim a czego nie?

Gość yhy
skora sie troche wysusza po solarium dlatego trzeba ja nawilzac...jesli masz jasna cere to pierwszy raz idz tak na 5 minut,zebys sie nie spiekła

Gość sweetevil
solarium jest dobre-ale z umiarem. Ja tez bylam jeszcze kilka lat blada, ale po 2 latach i chodzeniu raz gora 2 razy w miesiacu na solarium moja skora nabrala brazowego koloru , jest naturalna. Ale trzeba skore pielegnowac odpowiedniu, to znaczy nawilzac ją:) milego wygrzewania kosci:)

Gość głowa w chmurach
Skóra sie przeraźliwie wysusza, nawet moja nawilżana codziennie oliwkami była starsznie szorstka, poza tym szybciej sie starzeje, najpierw wszystko ładnie pięknie, ale po kilku latach wygląda się okropnie. Mam "znajomą", która teraz w wieku 23 lat ma "kurze łapki" i zmarszczki wokół ust ale za to jest pięknie na brązowo opalona. Wyglada okropnie:O

Gość yhy
acha... jak nie bardzo jasna to mozesz sprobowac 10 minut ale na pewno nie wiecej...a chodziłas juz kiedys do solarium?