Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janka85

czy ciąża????????

Polecane posty

Gość janka85

jutro powinnam dostac okres miesiac temu dostalam go zaraz po stosunku czyli nie w terminie:/ i bylo to plamienie.no wiec jutro powinnam go dostac ale co do mojej wydzieliny...kilka dni byla byla biala gesta a wczoraj i dzis jest raczej przezroczysta i "nie nadazam" ze zmiana wkladek:)zapowiedz miesiaczki to nie jest prawda?????wiec co??? moze mi ktoras powiedziec?

Gość inkaM
jak zaszlam w ciaze mialam biala jak snieg i b gesta wydziline napewno nie byla przezrozysta... a moze cykl sie przestawil i wcale nie powinnas teraz dostac miesiaczki tylko masz wlasnie dni plodne? ja bym wlasnie to obstawiala i wcale sie nie zdziwie jak przez najblizsze 2 tyg okresu nie dostaniesz i nie bedziesz w ciazy idz do gina, to ze dostajesz okres w srodku miesiaca, moze oznaczac problem z prolaktyna, a to oznacza ze w ciaze nie da sie zajsc bez leczenia pozdrawiam

Gość janka85
ojej:(( to mnie postraszyłaś:( ja bardzo chce dzidziusia:( a tu moge miec problemy z zajsciem:(]

Gość inkaM
lepiej niech gin sie wypowie, bedziesz b spokojna a napisalam Ci tak , bo moja b bliska przyjaciolka, miala wlasnie okres w srodku cyklu, zlekcewazyla to, starala sie o dziecko i nie mogla prawie 2 lata zajsc w ciaze, okazalo sie ze to za wysoka prolaktyna i stad te krwawienia w srodku cyklu obecnie leczy sie prywatnie

moja kolezanka tez leczy sie na prolaktyne i tez miala cos a\'la okres w srodku miesiaca -plamienie 3 dniowe) i tez nie moze narazie zajsc w ciaze... :( mam nadzieje ze u Ciebie to nic powaznego lepiej isc do gina i sprawdzic a moze zrob test juz? moze to faktycznie ciaza? mi II kreski wyszly juz przed okresem ;)

Gość janka85
robiłam 2 testy na poczatku i zaden nic nie wykrył:( myslalam ze mogly sie mylic skoro tak to pojde do gina.moje plamienie brazowe trwalo 7 dni tak jak moja miesiaczka:(

Gość janka85
a moze ktos ma inne doswiadczenia na ten temat?