Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truffffla

chcę sie kochać

Polecane posty

Gość pragnienie nie ma szans

Gość KYTI
to czemu tego nie robisz? nie masz z kim?

Gość truffffla
mam,ale wszystko się zaczęło sypać jak wzięlam tabletki.Mialy pomoc,a tylko przeszkadzają.Dziś biorę szostą. Wpierw miałam blokadę psychiczna ,kiedy one tak naprawdę zaczną działac, a teraz zaczynam byc humorzasta,choć nie lezy to w mojej naturze.Chce dawnej siebie i spokoju

Gość KYTI
Nic się nie bój one już działają, 4 godziny od wzięcia pierwszej tabletki już jestes zabezpieczona ,a humorki miną też tak mialam.

Gość KYTI
Własnie mi też zrobiłas wodę z mózgu. Muszę to dokładnie wszystko poczytac. . ... amoże nie czytac?

Gość truffffla
skoro na samej kafeterii juz jest parę przyapdkow tego znikomego procenta,to co dopiero w skali makro.Ja chyba oszaleje

Gość truffffla
procentu of course...juz planowałam powitać dziś mojego Kocura w skapej bieliźnie i lubieżnej pozie,a tu prosze,kolejna schiza...ratujcie dziewczyny!!!

Gość KYTI
Zaszalej dzis ze swoim kocurkiem ,ale może szalej w kondonku.

Gość truffffla
to juz wolę nie,nienawidze gumek i on tak samo.Probowalismy raz i stwierdzilismy,ze to shit.Juz wolę abstynencję ...

Gość KYTI
Oj nie żartuj macie taki duży wybór,różne kolorki ,smaki i zapachy,może akurat któres przypadną do gustu.Warto sprubowac jeszcze raz.

Gość truffffla
śmiać nam sie chciało i w ogole jakaś obleśna ta guma ,już tego nie powtorze .Kurcze,nie po to biore te tabletki,zeby uzywać prezerwatywy.Sama siebie zaraz opiernicze ,ze czytam te głupoty i daję się wkrecać! :)

Gość KYTI
tysiąse par używa gumek ,i są zadowoleni.Sama używałam przez długi czas i było ok ,teraz wolę tabsy.

Gość truffffla
wiem ,ze bardzo duzo osob uzywa i sobie chwali,ale nam nie spasowały i nic na to nie poradze ;)

Gość KYTI
To zafaj swoim tabsom i sprawa skonczona. Ja się nie stresuje,a jestem tylko na tabletkach.Ijak narazie nie zawiodły mnie.

Gość Ann_Miho
pisac kazdy wszystko moze. ja bralam i nic sie nie stalo jesli nie zapominasz o tabletkach to nie ma szans. zaufaj im troche :)

Gość truffffla
i tak też uczynię .Stosuję antykoncepcję tak jak trzeba,wiec nie będę schizować .kiedy ten Kocur z pracy wroci...

Gość KYTI
Tak mnie zakręciłas ze też dzis ze swoim zaszaleję.

Gość truffffla
ja musze do 23 czekac,mam tylko nadzieję ,ze nie wroci wykonczony z tej roboty.Biedny chłopak nawet sie nie spodziewa ,ze w domu taka kocica czeka ;)

Gość KYTI
Oni to lubią nawet jak wróci wykonczony to będzie zachwycony. Czyż nie jest tak?

Gość truffffla
fakt,tym bardziej ,ze przez te moje nastroje dzisiaj rano strasznie pokłócilismy się ,przez te parszywe tabletki.Ale juz pogodzilismy sie,a mozna przypieczętować zgodę jeszcze w łóżku ;)

Gość KYTI
DOSKONAŁA MYŚL.PO SEXIE WSZYSTKO JEST TAKI PIEKNE.