Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***karina***

czy one robią to z zadrości?

Polecane posty

Gość ***karina***

mam dosyc swoich koleżanek w klasie, cały czas czuję, że spiskują przeciwko mnie, podbuntowują inne osoby w mojej klasie, które do tej pory normalnie ze mną cały czas gadały. Nie wiem o co im chodzi, owszem dobrze się uczę, wyglądam całkiem fajnie, poprostu dbam o siebie, ale nie wiem co mam z nimi robic. Jestem osobą raczej cichą, małomówną, to sobie znalazły kozła ofiarnego, nie chcę z nimi walczyc, bo wiem, że i tak nie mam szansę, ale mam już tego dosyc bardzo to przezywam, czuję się osaczona. Co powinnam zrobic w takiej sytuacji, proszę o porady

Gość gosiaczka
pogadaj z ktoras z nich o co im chodzi.

Gość malgo7
znajdz jedna i wypytaj,innego sposobu nie widze,ale czemu ten post tu a nie na ogolnym? tam by wiecej odp bylo

Gość waleczkowa
no, nie ma co, ale takie idiotki zawsze się znajdą, staraj się poprostu je olewac, kiedy zobaczą, że masz je gdzieś to może kretynki przestaną!

Gość kantina
no raczej tak, nie ma co jak idiotki

Gość flawonia
spróbuj się z nimi "zaprzyjaźnic", może wyda Ci się śmieszne, ale wtedy będziesz miała święty spokój, wiem, że z takimi idiotkami ciężko nawet o sympatię, ale poprostu udawaj i tyle

Gość Jeżeli masz
fajna wychowawczynie, to porozmawiaj z nia na ten temat w 4 oczy powiedz, że ................... i prosisz o pomoc, ale nie chcesz żeby ona powiedziala klasie, że ty zwróciłaś sie do niej o pomoc ... A jak wychowawaca jest nie taki, to może idź do pedagoga szkolnego, albo psychologa szkolnego i porozmawiaj na ten temat.

Gość Wredniak.
Tak to niestety bywa w podstawówce. Taki wiek. Wyrosną z tego. :P

Gość /łączenie tematów/
19:54 Bzyk85 witaj w klubie,ja tak mam na studiach,jestem cicha bo sie ludzi boje,a oni maja mnie za wyniosla suke http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722 ;116/st/20040214/e/jestesmy+razem%21/dt/-5/k/4b9f/event.png< /a>"> 19:54 kolery prawdopodobnie tak, zawsze jakieś idiotki się znajdą żeby tylko udupic kogos, olej je i tyle 19:55 Bzyk85 czasem ciezko olac.. http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722 ;116/st/20040214/e/jestesmy+razem%21/dt/-5/k/4b9f/event.png< /a>"> 21:52 haniaaaa A w której jesteś klasie, bo jak, np. w trzeciej to nie masz się czym martwic-tydzień szkoły i już ich więcej nie zobaczysz