Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość al1234

bardzo prosze o pomoc

Polecane posty

Gość al1234

mialam cudownego faceta .... zdradzilam go po roku bycia razem : ..( zerwal ze mna ale ja tym zbytnio sie nie przyjmowalam za cel postawilam sobie poszukanie kogos innego aby zapomniec o krzysiu .... dzis wiem ze to byla moja zyciowa porazka....od naszego rozstania minely 2 miesiace :( bardzo za nim teskinie juz wiem ze to nie bylo zauroczenie ani przywiazanie :(on kochal mnie nad zycie a ja tego nie docenilam przejrzalam dopiero na oczy jak go stracilam :( krzys stracil 2 dni temu dwoch najlepszych kumpli a trzeci lezy w szpitalu z powaznymi obrazeniami kregoslupa..... mial szczescie bo wyszedl z samochodu 3 min przed wypadkiem :( nie wyobrazam sobie zycia gdyby jemu cos sie stalo : ..( przed pogrzebem zadzwonilam do niego aby zapytac jak sie czuje i wogle ... rozmawial ze mna tak jak kiedys byl taki mily duzo mowil chodz myslalam ze jak mnie uslyszy od razu sie rozlaczy ....dowiedzial sie ze bierze jakies leki uspokajajace wyczulam ze jest bardzo przybity zaoferowalam swoja pomoc i wsparcie gdyby czul sie samotny i chcial sie wyzalic a on podziekowal i powiedzial ze sie odezwie ...... dzis mija 2 dzien od pogrzebu......napisalam ze bardzo sie martwie i ze bardzo mi go brakuje a on na to ze narazie nie chce o tym rozmawiac ze sam musi przez to przejsc i ze dziekuje za wsparcie :( kocham go i teraz to wiem chce mu jakos ulzyc w cierpieniu :( nie ukrywaam ze nadal mam nadzieje ze wroci do mnie ale nie to jest najwazniejsze chce zeby wiedzial ze jestem przy nim :( pisze bo chce znac wasze opinie na ten temat... co mam robic jak go wesprzec ?????

Gość na jego miejscu nie chciałabym
cie znac. Zdrada jest okropna i podła dziwie sie ze w ogóle masz odwage odezwac sie do niego. Zdrada boli i wątpie czy ci wybaczy , a nawet jak ci wybaczy to na pewno nie bedzie tak samo jak dawniej . Cały czas bedzie myslał o twojej zdradzie

Gość katapultka
jak go kochasz to wlacz o niego!!! wykorzystaj ta sytuacje kiedy jest przybity by sie do niego zblizyc! jak sie kocha wiele mozna wybaczyc!

Gość al1234
wiem ze nie moge sie poddac ale to wszytsko jest takie trudne :( tak zaluje tego co sie stalo : ...( nie potrafie zapomnie c tego co mu zrobilam a z drugiej strony chce byc przy nim jak najblizej i pokazac mu ze na mnie moze liczy co by sie nie dzialo :( chce odbudowac jego zaufanie i mam nadzieje ze kiedys do mnie wroci :(