Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Weszłam dziś na kafe dopiero o

Polecane posty

17:00 - czy według was coś za mną nie tak? 😭 Chyba się odzwyczajam od kafeterii 😭

Gość ja pierpapier
jesteś szmata

--> ja pierpapier Powtórze jeszcze raz to samo: Osoba której w zasadzie nie znasz wzbudza w tobie takie emocje? Chyba czas do psychiatry :P

Gość sadf
A co lekcje mialas do 16.45?

Gość ja pierpapier
droga leonoro, twój problem jest bardzo złożony, ma podłoże psycho-analityczne. otóż chyba popadasz w depresje (świadczy o tym późna godzina wejscia na kafe). powinnaś łykać persen, i chodzić do psychologa. masz ogromny problem, nie jednego by on przytłoczył. dzieje się z Toba cos niewyobrażalnie złego. strzeż sie ave ave bauahahhahaha takiej odp oczekiwalas? że jestes nienormalna? bo wchodzisz na kafe o 17 dopiero? :O :O :O hahahah weź się puknij w czółko

Gość o ludu
A bylo tak pieknie jak nie bylo ty durna istoto (dlaczego takie stworzenia musza sie rodzic...). Ty idz do psychiatry bo kazda twoja wypowiedz swiadczy o tym ze jestes ostro j*bnieta i czas juz na kaftan i pidzamie w paski.

Gość o ludu
a bylo tak pieknie jak nie bylo ciebie ty durna istoto->> tak mialo byc

💤 --> o ludu O soba której w zasadzie nie znasz wzbudza w tobie takie emocje? Chyba czas do psychiatry