Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaa

jakie wymiary?

Polecane posty

Gość pytajacaaaa

mam pytanie.co sadzicie o takich wymiarach? mam 163 cm wzrostu, 56kg. 95cm w biodrach, 65cm pas i 82 cm biust. co o tym sadzicie? czy facetom podoba sie troche wiekszy 'tyleczek' ?

Gość szczerze ci powiem
wg mnie powinnas schudnać z jakies 3 kg co najmniej. Co facet to inny gust, moja kolezanka ma 160 i 53 kg wagi i wg mojego faceta ma gruba dupe. Ostatnio pokazalam mu zdjecie z kampani reklamowej dove- ocenij je jednym slowem: pasztety. A jak spytalam sie czy chce bym miala taka figure, to od razu stwierdzil ze nie. czesc facetów lubi szczuple dziewczyny, a czesc te dziewczyny pupiaste.

Gość
pas i biust w porządku, biodra może ciut za szerokie, ale akurat mojemu facetowi się takie podobają ;) jeśli twoja pupa wygląda proporcjonalnie to się nie martw, bo to może zależeć od szerokości bioder a nie tłuszczyku

Gość pytajacaaaa
no w sumie to chce schudnac te trzy kg tylko nie wiem jak:/ w ogole kiedys wazylam 50 kg i przez ostatnie pol roku przytylam 6 kg:/ tylko jak sie tego teraz pozbyc?

Gość Tomaszekk
Szerokokątne (czyli dupiaste) laseczki są ładne, wiec zostaw rozmiar tyłka w spokoju. Pilnuj tylko by nie zwiotczał i był zawsze sprężysty. Zajmij się lepiej cycusiami, bo masz w cyckach za mało. A jak się zaczniesz odchudzać to jeszcze bardziej zmaleją. Talia za szeroka, więc chyba hula-hop by się przydało.

Gość fkdkaka
Tyłek jak tyłek, ale 82 to ty płaska jak decha jesteś. O tyle mniej w buście niż w biodrach to figura gruszki.

Gość
ale jak można wpłynąć na wielkość biustu?! jak ja chudnę, chudnie i biust (tzn. mam sporo w biuście bo mam szerokie plecy przez tłuszczyk :( ). teraz mam w biuście 93cm (3 msc temu miałam 96) i jak schudnę z 5 kg to będę miała poniżej 90, bo spadnie mi tkanka tłuszczowa i schudną plecy :(

Gość do Kuraiko
Ty się ciesz, że tłuszcz Ci z pleców schodzi i dlatego biust teoretycznie robi się mniejszy, bo ja na plecach to mam samą skórę, dosłownie zero mięsa więc jeśli lecą mi centymetry to wiem na pewno, że to biust, bo z pleców ja nie mogę ani schudnąć ani przytyć

Gość
nie no oprócz tego że z pleców, to szybciej mi maleje sam biust :( mam chyba za mały do mojej tuszy :/ tzn. pod biustem mam 76-78 a w biuście teraz 93, i wiem że sporo cm to zasługa tłuszczu na plecach a nie wielkości samej piersi :(

Gość do Kuraiko
to co powiesz na to: 67 cm pod biustem :O

Gość
67? no ciut mało, ale znam laskę co ma 65 :P

Gość do Kuraiko
a ile ma wzrostu?

Gość do Kuraiko
i ile ma w biuście?

Gość
wzrostu ma 158cm, a w biuście nie wiem, może 80 coś. nosi w każdym razie miseczkę B/C

Gość
i jej biust wyglada na większy niż mój :( i ona mówi mi non stop że przy mojej tuszy to mam za mały biust :( :( :(

Gość do Kuraiko
no przy tym wzroście i obwodzie biustu to ten wymiar "pod" jest jeszcze zrozumiały, ale u mnie? mam 169 cm wzrostu i 86 cm w biuście:O a plecy składają się z samej skóry i kości:O

Gość
no to musisz byc dość chuda, bo ta laska o której pisałam to ważyła przy takich wymiarach max 42kg :/

Gość do Kuraiko
oj tak, na plecach to ja jestem bardzo chuda:O porażka

Gość smutassseeekkk
ja mam pod biustem 72 cm a w biuscie 80 :( w talii 63cm no i biodra 93...tez figura gruszka...ja sie sobie nie podobam ale dla mojego faceta to jest super....wiec rozne sa gusta

Gość
znalazłam stronkę, gdzie jest opisany sposób jak sprawdzić czy ma się otyłość typu jabłko czy gruszka. No i mi wyszła gruszka, podobno większość kobiet tak ma...

Nie sugeruj się wypowiedziami osób które uważają, że co chude to piękne ! Wg. mnie masz normalne kobiece wymiary. Nie jesteś gruba po co masz schudnąć jak nie czujesz takiej potrzeby i dobrze ci w własnym ciele. Na pocieszenie dodam, iż mam 162 cm i 57 kg i nie jestem gruba. Ważę tyle bo mam wyćwiczone mięśnie.

Gość bez przesady no