Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetka-przyszła mama

I trymestr a usg? jak czesto mozna robic?

Polecane posty

Gość Anetka-przyszła mama

Ja w I trymestrze mialam robione USG juz 4 razy. Czy to szkodliwe? Prosze o opinie kobiet ktore urodzily i tez mialy tak czesto USG. CZy dzieci są zdrowe? Mam nadzieje ze tak.... Prosze o odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!1

Gość ciągle to samo....
Co wy kurna ze wsi ukraińskiej jesteście.Tyle już się o tym USG mówi i pisze że kazdy już wie że nie jest szkodliwe.Poczytaj sobie w GOOGLACH.

wg opinii lekarzy z ktorymi rozmawialam USG nie jest w zadnym stopniu szkodliwie, jeden tylko powiedzial ze przy wczesnej ciazy nie powinno sie robic trojwymiarowego. Jezeli mialas robione 4 razy to widocznie byla taka potrzeba, wiec sie nie denerwuj, napewno nie wpynelo to w zaden sposob na dzieciatko 🌻

Anetko - nie martw się ja miałam w I TRYM. 6 RAZY (ZAGROŻENIE CIAZY Z POWODU KRWIAKA). Dzis jestem mamą wspaniałej Hani, która sobie pochrapuje wlaśnie spokojnie w łożeczku. Tak w ogóle to miałam łącznie usg 13 razy w czasie ciązy. Glowa do góry dbaj o swój brzunio- siedzi w nim małe cudeńko:)

Gość akwm
ja miałam robione usg na początku co 2, potem co 3 tyg. Dodatkowo robiłam usg 4d 3 razy w ciągu ciąży. Urodziłam pięknego, zdrowego chłopaka.