Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6w7

oj jak on mnie zdenerwowal

Polecane posty

Gość 6w7

wlasnie wrocilam od mojego "faceta" siedzimy sobie w pokoju bla bla bla nagle wpada jhego siostra ktorej wczesniej nie mialam okazji poznac on- Madziu to moja znajoma Anka. Znamy sie z pracy. Znajoma od ponad 2 miechow sie spotykamy sypiamy ze soba a on znajoma to chociaz moze kolezanka przyjaciolka. Z tego co wiem to duzo ma znajomych. Wychodzi na to ze z nimi tez moze sypia. Wkurwilam sie ale nic nie dalam po sobie poznac teraz wyrzywam sie na kompie. ZNAJOMA :(

Gość a ja nie mam meza
ile macie lat?? i ile lat ma jego siostra?!

Gość 6w7
Myślicie że powinnam mu obciągnąć z połykiem?

Gość ZADNE
kurwa a co to za nik???????? ja mam 23 on 26 jego siora to nie wiem ale wygladala na pelnoletnia a co to ma do tego Znajoma dol i juz

Gość koc
witam !!! A ty byś chciała żeby powiedział siostro to dziewczyna z którą sypiam od 2 miechów ?

Gość Tow. Markiewka
ciezko bedzie. bo najpiekniejsza jest p. Joanna Senyszyn.

Gość Masz za swoje

Gość ZADNE
to nie chodzi o to ze mogl powiedziec ze ze mna sypia ale ze kolezanka albo przyjaciolka znajomych mam wielu i nie sypiam z nimi to sa tacy co sie widzi raz na jakis czas albo w pracy przelotnie ( hehe)

Gość 6w7
no tak, w końcu robie mu lache z połykiem więc to chyba coś znaczy? :-o

Gość janina paradowska
nie prawda, bo to ja jestem najpiekniejsza. piekniejsza ode mnie jestem tylko ja.

Gość ZADNE
a w sumie to ta jego siostrzyczka jest całkiem niezła, ciekawe czy ją tez rucha tak jak mnie? jak sądzicie?

Gość koc
Mnie też kiedyś wyruchano :(

Gość wooooow
ja bym go o sciane, no mowie ci:D Janinka jest debest:) pozdro dla janinki:D

Gość koc
co za dupek się podszywa ! ty to znowy mój ulubieniec ?????

Gość ZADNE
ehehehheheehehheheehhehehehehehehehehehehehheehhehehehehheehehehhheeh Dzieki waszym podszywaczom poczulam sie lepiej. Myslalam ze tylko ja jestem taka glupiutka, na tym swiecie. A tu co sa tacy kretyni ze slow brak. Fajnie dzieki wam moje ego wzroslo o 50%. Debile nie sieja nie orza sami sie mnoza. :P

Gość ZADNE
ale jego siostra na pewno nie potrafi tak dobrze obciągac jak ja, więc to ja jestem tą ważniejszą ZNAJOMĄ :)

Gość ZADNE
no ja tak tego nie odczowam. Chodzimy razem do kina, do dyskoteki. Spedzamy milo wieczory. ON wozil mnie do rodzicow na wies. Duzo rozmawiamy i swietnie czujemy sie w swoim towarzystwie. NIe bylo zadnych deklaracji, ale wiadomo to dopiero 2 miesiace. Kochankow sobie troche inaczej wyobrazam. Ja z nim sie czuje jak w zwiazku. Czesto mowi ze jestem wspaniala kobieta, ze nigdy przy zadnej tak sie nie czul. A tu co znajoma. Nie wiem co o tym myslec

Gość skoro nazwał cie swoją znajomą
to na bank ma kogoś innego i traktuje cie tylko jak worek na spermę :) pewnie dlatego nie przyznał sie przed siostrą że jesteś jego panienką :) szkoda, że kobiety sa takie głupie....... chociaż nie, w sumie to dobrze :)

Gość koc
6/7 - rozumiem o co Ci chodzi nie chcesz być tylko znajomą - zrozum facetów - nie lubią szybko się wiązać i nie znasz jesgo siostry . Wiem z autopsji ,że siostry są wredne i baaaaaaaaaardzo potrafią być niemiłe dla dziewczyn swoich braci . Musze się przyznać ,że jakbyś na mnie trafiła to prosiłabyś Boga by powiedział ,że jesteś tylko jego koleżanką . Tak mam jestem strasznie zazdrosna o moje rodzeństwo .

Gość ZADNE
koc moze masz racje. Przeciez poznal mnie ze swoimi znajomymi. Nie ukrywa mnie przed swiatem. Moze jego siostra jest faktycznie zazdrosna i wolal uniknac nie przyjemnosci. NIe wiem co juz myslec na ten temat. Najlepiej jakbym to sobie olala ale jakos nie moge.

sypiacie razem i on mówi że jesteś jego znajomą? po co deklaracje? dla mnie po prostu sie wie kiedy jest sie razem

Gość koc
ZADNE- MóWIE CI CHCE BYć DELIKATNY , NIE ZNASZ JEGO RODZINY , WIEC MOZE LEPIEJ .

Gość ZADNE
i ja wlasnie czuje ze jestesmy ze soba jako para. Moze przesadzam. I nie powinno mnie tak ponoscic z tego powodu. Ale jednak poczujam sie z deczka urazona. Eh okras mi sie zbliza to napewno dlatego jestem taka podminowana.