Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

--astra--

Oral i kobiety dojrzałe

Polecane posty

Byłam dzisiaj na uczelni i wykład prowadziła zadbana pani... Zasatanwiałam się czy ona obciąga swojemu mężowi?? Przecież ona ma 50 lat (tak ok.) Czy stare babcie bez szczęki też to robią??

bardzo chcialbym egzystowac w zwiazku, w ktorym po 20-30 latach wciaz chce mi sie uprawiac seks z ta sama partnerka, oj bardzo... :)

Z Poznania:] ALe czy ktos wie czy oni uprawiaja tak samo seks jak młodi ludzie,z taką namiętnościa czy raczej jest to już tylko zaspokojenie swoich potzreb...

Gość gooochaaa
nie widziałam nie Podglądam 50latków:P

Gość Viana
A młodzi ludzie to nie zaspokajają swoich potrzeb w seksie? Dziwne.

ciekawe rzeczy :) w kazdym razie cos humanistycznego, o ! :) co nie zmienia faku, ze zadbanych profesorek nie widzialem !

Gość Viana
Nie wiedziałam że namiętność cechuje tylko młodych ludzi... A to nowość.

Gość Viana
A ja widziałam i zadbane profesorki i zadbanych profesorów.

Gość 50 lat i juz bez szczęki
hmmm....nie dba o siebie baba?? rozumiem 80 lat.....

Wydaje mi się że owszem, my młodzi mamy potzrebe, ale czy starsi pomarszczeni ludzie nadal są podniecający... Ja nie mówie że nie są ale czy to możliwe że dotykając jej piersi które nie są takie jędrne jak wcześniej czy on ma już jądra dłuższe od penisa może nadal być seksowny?! Tylko ja się zastanwiam nad takimi głupotami?? uppssss

Gość 50 lat i juz bez szczęki
sex czasem (o dziwo!) wiąze sie z miłoscią a ta jak wiadomo jest slepa i nie widzi takich głupot jak zmarszczki czy tez sztuczna szczęka

Gość jędrne piersi
to kwestia gustu

a Tobie nigdy nie podobal sie facet, ktory dla Twoich znajomych wcale nie byl atrakcyjny?

Gość wszyscy jestesmy modelkami

Gość Viana
No astra, ty to masz problemy... żeby każdy takie miał... to ludzie by byli ogólnie szczęśliwsi.

a czy nie uważacie, że byłoby i mam nadzieję , ze jest pieknie uprawiać za 20 30 lat seks z tym samym partnerem i czuć to samo pożądanie? Ja o tym marzę! To co, że ciało już nie takie, ja sama widzę, że też nie wyglądam już jakbym miała 20 lat a mam 27 ale ta pasja która ciągnie nadal tych samych ludzi do siebie to jest piekne!

Moim koleżanka nigdy się nie pdobali moi chłopacy, zresztą każda ma inny gust... Chłopak z którym byłam iał za dużo fałdek na brzuchu i mnie jakoś to nie pdoniecało... być może nie kochałam?! To jest myśl, ktoś wcześniej napsiał że jak się kocha to całą od góry do dołu z 10tys zmarszczek... itd. MIŁOŚĆ to rozwiązanie...

Podoba mi się co tu piszecie... Nie często piszecie o miłości, raczej coś co ją dotyczy jest negatywne... :]

Gość Viana
Może miłość jest w domyśle.

Gość la-SKA
PISZESZ: Byłam dzisiaj na uczelni i wykład prowadziła zadbana pani... ZADBANA DOJZAŁA . w czym problem???

Gość gooochaaa
jak kocham nie zwracam uwagi na fałdki i inne tego typu pierdoły do szaleństwa a starsze osoby również mogą odbywać stosunki namiętne pełne porywów z wyobrażnią młodzi ludzie też mają kompleksy i obwisłe cycuszki:)

Gość la-SKA
młodzi maja czasem więcej kompleksów niz dojżali.....

Chyba po prostu nie wyobrażam sobi edojrzałych ludzi tak jak np. mój tata, mama, dzidkowie czy inni którzy uprawiaja seks... Tak ttylko się zastanwałam... Bo to może być urocze... ale nie musi. Może smaa jestem zakompleksion ai się zastanwiam czy mój mąż będzie kiedyś na mnie patrzył jak na starą a oglądał się za tymi młodymi bo są jędrne... NIE WIEM

Gość Pseu
Mineta strzelona takiej babci, to jak jedzenie kawałka dobrze przygotowanej wołowiny w sosie własnym.Po prostu rozpada się w ustach.Błehhhh

Gość mam prawie 60
zeby wszystkie swoje, jak i moj maz , niczego innego tez nam nie brakuje, patrzy na mnie jak 35 lat temu i oczywiscie nie tylko patrzy. Zobaczycie, jak szybko czas poleci. na razie nie mylcie rodzicow z dinozaurami. Moi dziadkowie prawili sobie komplementy po 90tce, nie mowiac o scenach zazdrosci, jakie babcia robila dziadkowi,