Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

--astra--

Oral i kobiety dojrzałe

Polecane posty

Gość Pozomka 20
Astra -dziwie sie ,ze zakladasz tak durne topici.Faceci jak i kobiety okolo 50sa jeszcze calkiem calkiem.Zobaczymy co powiesz za 20 lat .Napewno bedziesz miala inne zdanie.Dalczego odbieracie dojrzalym kobietom i mezczyznom prawo do wspanialego sexu.Ja na ten temat( chociaz jestem w twoim wieku) mam zupelnie inne zdanie.Przeciez kobieta 40, czy 50 letnia moze miec jeszcze piekne zeby zadbane cialo i duzy temperament. Dlaczego wiec nie moze sie tak samo kochac jak my?

Gość gooochaaa
autorka zwiała durny temat takie i myślenie

Gość no prosze Viana napisała
" No astra, ty to masz problemy... żeby każdy takie miał... to ludzie by byli ogólnie szczęśliwsi. " A na innym topiku załozonym przez siebie pisała jak to laski obciąga jak ja proszą i sie nawet nie pożyga!:D:D:D

Gość Zboczona starucha
No nie zaraz komuś przyleję! Ale się wkurzyłam! Dawno mnie tak nikt nie obraził - 50 lat to stare babcie? I może jeszcze seksu nie uprawiają? WYPRASZAM SOBIE!!! Z tej złości to aż się przyznam: niedawno przekroczyłam 50-kę. Jeśli chodzi o laskę to właśnie teraz jestem ekspertem i koneserem. Seks 2 razy w tygodniu to norma i nie zdarza się bez orgazmu. Żadnej zmarszczki! Z powodu nadwagi nie robię tragedii i nie jęczę tutaj, że mąż mnie już nie chce (jak się kocha to nie konieczna jest aparycja Barbi i Kena). Ciekawe czy autorka może też się pochwalić tak udanym życiem erotycznym?

Gość 50-tka za toba
i zadnej zmarszczki? :D Dobre sobie :D Może popatrz w lustro ;)

Gość Zboczona starucha
Chodzi mi o rzucające się w oczy zmarszczki. Na pewno jak ktoś się uprze to coś znajdzie. Jak mówią: jak chcesz psa uderzyć to i kij się znajdzie. A nigdy nie zauważyłeś/łaś że tęższe kobiety często nie mają zmarszczek?

Co Cię droga musztardo interesuje jak mój mail się nazywa??!! Myślę że Twoje sądy sa nie na miejscu, a to ztego względu, że jak pisąłam nie chodzi mi o to że ludzie starsi mają iść w piach tylko czy nadal są dla siebie atrakcyjni... Ja nie wiem jak będę się zuła za kilka lat, bo jak pisąłam wcześniej mam kompleksy, choć pewnie nie powinnam ich mieć. I tak w ogóle jak JESTEM KRETYNKA i nie podoba Ci sie co tu pisze i piszą to po prostu zajmij się sobą, będzie to korzystne dla dwóch stron.

Forum jest po to żeby móc się wypowiedzieć... Pamiętaj że głupie są tylko odpowiedzi :P

Gość Ewcykhm
ale sie uśmiałam.. fajne forum??? napisze tak , mam 46 lat i wcale nie czuje sie staro to po pierwsze, a po drugie jeśli chodzi o sex to powiem tylko tyle że im dojrzalszy tym lepszy. Sama to przeżyłam na własnej skurze, uwierzcie że około 40 po 40 jest owiele lepiek niz za młodu. pozdrowionka ;))

Gość Stachem
Witam, mam więcej lat niż wy, już dochodzę do 60 i wciąż seks jest radością życia. Macie rację, że wygląd zewnętrzny n-letniej osoby nie jest tak ponętny jak w młodości, ale przecież kochając bliską osobę kochamy ja całą z jej aparycją i duszą. Akceptujemy ją. Mamy wspólne pragnienia i podobne potrzeby. To zbliża i pociąga. Przecież nie bierzemy do łóżka osoby tylko za jej wygląd. A przynajmniej nie z uczuciem. Pozdrawiam Dyskutantów.