amigo 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 no to moze nastepnym razem sie uda czego ci zycze , ale i tak uwazammze taki problem to nie problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 teraz tak sobie myślę, że moja pierwsza dziewczyna tak samo kalkulowała jak Ty... byliśmy w podobnej sytuacji. kiedy w końcu doszło to tej nocy gdy dom był pusty i po 2ch latach chodzenia chcieliśmy to zrobić to ja się tak przejąłem tą wyczekiwaną chwilą, że sprzęt nie zadziałał ... ta porażka strasznie odbiła się na mojej psychice :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Tak, ale powtórze to jeszcze raz, bo chyba nie doczytaliście- nie miałam zamiaru uprawiać seksu. I raczej nic by mu nie szwankowało:) Po prostu brakuje nam okazji do tego, żeby czasem pobyć razem, ale tak sam na sam. Bez innych ludzi. I będzie ich brakować. No ale może to nie dramat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lakze Napisano Kwiecień 20, 2007 ja mam 24 lata i jestem prawiczkiem.Nie zrobie tego z kobieta jesli nie bede przekonany ,ze chce byc z nia do konca zycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebnięty stańczyk 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 dlaczego niektórzy tylko narzekają ? :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak naprawde deska Napisano Kwiecień 20, 2007 to jesteś stworzona do bycia z brzydkim stanczykiem , jakoś tak do siebie pasujecie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach