Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Kas..

Boję się sexu ale strasznie mam na niego ochotę!!

Polecane posty

Gość nowanalato
straszny cwok z niego :( infantyly 30 latek... masz sie z eczego cieszyc :P

Gość ...Kas..
no proszę tylko bez takich...

hej :) jestem od Ciebie rok starsza,też miałam w życiu moment że byłam prawie pewna że chcę to zrobić ale mi przeszło.Wystarczają nam inne pieszczoty,a z taką decyzją naprawdę lepiej trochę poczekać.Na tą JEDYNĄ osobę.Jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości to tego nie rób.Przy każdym zabezpieczeniu istnieje ryzyko wpadki,a chyba nie chcesz jeszcze mieć dziecka?U mnie dziecko nawet nie wchodziłoby w grę,dlatego zrezygnowałam.I Tobie też radzę jeszcze trochę poczekać

Gość ...Kas..
dzięki...jednak poczekam:)

Gość aniamalolata
dziewczyny , chce podzielic sie z Wami moimi przemysleniami poniewaz mam juz spore mimo mlodego wieku doswiadczenie. Sex jest naprawde fantastyczna sprawa zwlaszcza z facetem , z ktorym cos Cie laczy , wiec mysle , ze ne ma sensu zwlekac zbyt dlugo. Do dziela. Pozdrawiam. Ania

Gość ***************
Witam:) Jak go kochasz to z nim to zrób tylko pamietaj że moze Ci zrobić dziecko i Cię zostawić. Sama mam chłopaka z którym boje sie uprawiać sex a również mam 16 lat, tylko ze mój chłopak mnie kocha i na mnie poczeka, Twój równiez powinien na Ciebie poczekać.

Gość Owca ta sama
Między moim partnerem a mną także była za "szczęśliwa" TRZYNASTKA. Nie bałam się, byłam w Twoim wieku - nic strasznego, do tej pory uważam, że to był najlepszy wybór, jakiego mogłam wtedy dokonać. A przede wszystkim było cholernie przyjemnie!!! Pozdrawiam

Gość Lilka_26
Rozbawiła mnie uwaga, ze nie ma żony, bo nie ma bierzmowania. Sa jeszcze śluby cywilne. Zresztą nie musi mieć żony, wystarczy druga kobieta, o której może nie wiesz. Infantylny facet to chyba najgorsze co może być, zaraz po żonie. Jak można liczyć, ze ktoś taki sobie w życiu poradzi skoro nie zachowuje się jak inni ludzie w jego wieku? Seks jest dopiero wtedy fajny, gdy jest się spokojnym, co będzie w przypadku wpadki, gdyby taka nastąpiła. Gdy nie ma komfortu psychicznego, nie mozna w pełni cieszyć się seksem. Wiem to po sobie. Czy uważasz, ze facet, który jeszcze psychicznie nie dorósł, zachowa się odpowiedzilalnie? Nie liczyłabym na to. A sympatia rodziców to za mało, by być pewnym faceta, bo w przypadku gdy "podpadnie" będzie persona non grata.

Gość niuniulka
mam podobny problem jak Ty ...Kas.. z tym tylko że jeszcze w tym roku koncze 18 lat, a moj facet jest starszy ode mnie tylko o 3 lata... za tydzien jedziemy z przyjaciolmi na 3dniowy wypad nad jeziorko... oboje mamy straszna ochote na "sex" ale chyba sie nie zdecyduje, bo obawiam sie konsekwencji... co o tym myslicie?! pozdrawiam

Gość ola.com
up

Gość 16-tki sa najlepsze

Gość ...Kas..
Ta! Lillka_26 mnie również bawi to co piszesz!!! niuniulka jeśli oboje rozmawialiście o tym to ok! ja też gadałam o tym ze swoim facetem i jest w porządku, tylko jesteśmy ze sobą długo, a ja mam problem żeby nawet zdjąć bluzkę...mnie przeraża ta nagość...nic więcej