Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalka123

Kupię niedrogo rasowego kotka.szczecin i okolice

Polecane posty

Gość juuupi D
Trzy błędy ort. w jednym zdaniu. Głupia cipo

rasowego? Tzn jakiej rasy? Jesli kryterim ceny to najtansze sa persy (od 600 zl).

najbardziej podoba mi sie rosyjskie niebieskie!mam malego synusia a slyszalam ze one lubia dzieci.szczerze powiem ze malo wiem na temat asowych kotow.Jakie sa perskie koty?

Pers ma plaski pysk, dlugie kudly. Rosyjski powyzej tysiaca. Nie daj sie wrobic w rosyjskiego bez rodowodu bo takie koty dostaje sie za darmo: http://images21.fotosik.pl/147/b5835cf6f9527547.jpg http://images20.fotosik.pl/202/12204f0d555842f2.jpg A te wstawie gratis, bo z kolei mnie sie podobaja okrutnie :) : http://images21.fotosik.pl/178/99d38f880af63589.jpg Wybacz ze zapytam ale czy przemyslana ta decyzja? Nie dalej jak dzis trafila do mnie kotka ktora dotychczasowa wlascicielka chciala uspic (kotka ma 9 miesiecy) bo dziecko ma alergie (typowa wymowka) no i koteczka dziecko podrapala.

poza tym widze ze bedzie to Twoj pierwszy kot no i ze masz dziecko :) Wiec jesli moge Ci cos radzic to nie kupuj kota. Wez go za darmo :) I to nie kociaka ale doroslego kota. Dlaczego? Z malego nie wiesz co wyrosnie, jaki bedzie mial charakter. O duzym od razu wszystko wiadomo: czy lubi dzieci, czy bywa agresywny itp. Mozesz takiego kota wziac z domu tymczasowego w ktorym kot jest odrobaczony, zaszczepiony, wykastrowany a tymczasowy wlasciciel duzo moze powiedziec o kocim charakterze. Kot to przede wszystkim charakter, futro jest drugoplanowe zdecydowanie :)

Gość chce schudnac
tego rosyjskiego bez rodowodu nawet a armo bym przyjela!jakie one piekne skad te zdjecia to twoje kotki??? decyzja jest przemyslana w 100%tach razem z mezem kochamy kotki mamy 4 zwykle dachowce sa na dworzu ale oczywiscie do domku tyez maja wstep w garazu maja swoje spanko i sa super!! a to ostatnie zdecie co to za rasa?wygladaja jak malutkie rysie toszke:)

moje koty wszystkie sa pokastrowane. te na zdjeciach to zwykle dachowce -tak naprawde to nie ma czegos takiego jak \"rosyjski bez rodowodu\", albo rosyjski (to ten z rodowodem) albo dachowiec podobny do rus. Te kociaki sa daleko od Ciebie - znajduja sie pod opieka Fundacji Felis z Lublina (maja strone www ale w tej chwili nie pamietam adresu). I o ile odleglosc to nie problem to nie sadze abys dostala takiego kociaka do domu wychodzacego. Poszukaj w Szczecinie - na pewno znajdziesz takie cudo i tu. Naprawde nie warto kupowac skoro takie cuda znajduje sie na ulicy :) Pozdrawiam :)

Gość wy zawsze tylko o seksie
rasistka

...hm... z tego co wiem w schroniskach też jest pełno rasowych albo rasowopodobnych kotów może tam spróbuj pozdro 🖐️

pojade ktoregos dnia do schroniska, jesli nikt sie nie zglosi z zadnym kotkiem. pozdrawiam wszytskich

Gość dwa tyg temu tez chcialam
kotka strasznie nawet chodzilsmy i szukalismy kotki z rozowym pyszczkiem ale nie bylo kilka dni pozniej bylam u nowo poznanej kolezanki ....ma kota i jednak zdecydowalam ze kota nie chce mam swira na punkcie czystosci w domu kiedy ten kot zaczal lazic po stole wlazic do wozka obwachiwac ciastka wkladac pyszczek do kubka z kawa moj synek byl caly w kociej siersci zreszta stol tez przyszedl sie polasic i juz nie dalo sie go wygonic taki uparciuch i kto wie co jeszcze robi ?! kiedy bylam dzieckiem mialam kotke i pamietam ze byla cudna i grzeczna uwielbialam ja i jestem wdzieczna losowi ze moglam przez chwilke pobyc w domu z kotkiem teraz wiem ze ja nie jestem kocia chociaz one sa tak slodkie ze az za serce chwyta !

Gość dariusz2
Preply jest tutaj oferuje słodki program dla dzieci. Nawiązywanie komunikacji w języku obcym w czasów gry i zabawy metody, aby dzieci czują się podekscytowani, aby uczyć się i pamiętaj, co nowe słowa, które słyszą. To jest tak wspaniałe dla nich, rosyjski dla dzieci szczecin http://www.sic-egazeta.amu.edu.pl/index.php?t=2737