Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna dziewuszka

Kiedy kobieta jest najbardziej nieplodna??

Polecane posty

Gość taka jedna dziewuszka

Kilka dni przed okresem??

Gość zlodziejka z przymusu
niunia po okresie........... pare dniiiiiii

Gość założyła bo
Złodziejka, chrzanisz:o Pare dni po okresie nastepuja wlasnie dni plodne, a jak sie ma krotkie cykle to juz w ogole.

właśnie zaraz po okresie kobieta jest, jak to kiedyś ujął mój szanowny kolega, cytuję \"zbiornikiem na spermę\' ;) no i w czasie okresu oczywiście...

Gość ręce opadają
kiedy się zabezpiecza, matoły

Gość na pewno jestes w ciazy
hehea ja mysle ze kobieta jest najbardziej niepłodna jak śmierdzi i facet nie chce jej puknąć

Gość Nijaka
Szklanka wody zamiast- wtedy:)

Gość ręce opadają
O! tak właśnie

Gość blablablaaaaaa
dziewczyny,ale macie pojęie,nie dziwota ze tyle dzieci wywodzi się z wpadek.Tak naprawde cały cykl jest zagrożeniem,bo nigdy nie wiadomo czy sie skroci ,czy wydłuzy,przeciez zwykle przeziebienie ma nawet na to wplyw.Najbardziej bezpiecznie ,jest przed okresem,ale tak na dzien dwa przed,chociaz znam kobiete ktora w taki sposob zaliczyla wpadke(plemniki byly wyjątkowo żywotne).Czytalam kiedys artykul o najnowszych badaniach przeprowadzonych w Stanach i tam jakis profesorek udowadniał,ze caly cykl moze byc zagrozeniem,nigdy nie mozna byc pewnym w 100%

Gość Grubasisko
Ciało kobiety jest nieprzewidywalne ale mysle, że tabletki+globulki+prezerwtywa+dzień przed krwawieniem to jest to! ;P

Gość Grubasisko
Tia z ginekologiem... wszyscy ginekolodzy to świnie i traktują ludzi jak kawał mięsa!

Gość ręce opadają
Grubasisko > musiałaś mieć strasznego pecha, bo ja trafiam do samych zajefajnych ginekologów

Gość blablablaaaaaa
pewnie ze nie powinno sie generalizowac,aleprawda jest taka ze kazdy czlowiek ma jakies poglądy,polityczne tez i nigdy nie wiadomo czy to nie fsanka/ fan Rydzyka,taki to dopiero moze ci nazmyslac o dniach plodnych

Gość Viana
Ależ wy mata problemy. Cykl jest cyklem i każda powinna wiedzieć jak jej cykl wygląda średnio. Jeśli się wam nie chce poobserwować siebie samych... Ja nie mówię żeby temperaturę codziennie mierzyć nawet, to i tak będziecie wiedziały kiedy jest owulacja, kiedy przed a kiedy po. Nikt mi nie wmówi, że przy w miarę regularnym cyklu nie da się wyłapać płodnych dni. Poza tym, nie możecie stosować gumek? Zawsze? No co eta za prabljema? Noż śluz się zmienia, szyjka się zmnienia, wystarczy pomacać. Jak wam się nie kce, to nie mówta, że to nie możliwe! Ustalta wreszcie, czy hormony macie w normie, czy jakie aberacje w tej materii macie i wtedy piguły. Piguły zwykłe, 1 składnikowe, 2 składnikowe, wielofazowe, do wyboru do koloru. Norplanty. Zastrzyki raz na miesiąc. Wazektomia. Prezerwatywy. Wkładki wewnątrzmaciczne. Czego to ludzie nie wymyślili?! Podwiązanie jajowodów. RU czterystaileśtam. Czy ja mam napisać przewodnik...?

Gość Viana
A najbardziej niepłodna jest kobieta bezpłodna.

Gość figlarna mężatka 24
taka ładna dziewuszka wejdz sobie na strone www.edziecko.pl potem wybierz ciążą i porod a potem znajdz w oblicz dni płodne ja tak sprawdzam i się sprawdza

Gość Viana
nie muszę na stronie, jeszcze potrafię dodawać i odejmować

Gość Moze i liczyc potrafisz
Viana >>>>>>> ale za to nie rozumiesz tekstu pisanego. przeczytaj jeszcze raz post figlarnej mężatki 24 to moze sie zorientujesz, ze nie byl on do ciebie