Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elmoroandiasl

Rozmiar Penisa ? Ma znaczenie czy tez nie ??

Polecane posty

Gość Elmoroandiasl

Jak w temacie

Gość oczywiscie ze ma
kobieta z ciipą jak wiadro potrzebuje faceta z 20cm penisem, mniejszy jej nie zadowoli chocby nie wiadomo jak sie nagimnastykowal ...

Gość Pozomka 20
Ile jeszcze bedzie takich tematow!Ratunku!!!!!!

Gość Nijaka
Oczywiście żę to nie ma znaczenia dla kobiety. Tylko że jak mężczyzna siebie nie akceptuje to nie zadowoli kobiety:(

Gość oczywiscie ze ma
kobieta z ciipą jak wiadro potrzebuje slonia, facet jej nie zadowoli chocby nie wiadomo jak sie nagimnastykowal ...

Gość a mi szkoda
kobieta z ciipą jak wiadro potrzebuje faceta z 20cm penisem, mniejszy jej nie zadowoli chocby nie wiadomo jak sie nagimnastykowal ..--------------->>>> jezeli objetosc penisa jest mala , to on moze miec nawet 35 cm i tak nic nie da , czasami taki 15 cm z odpowiednia objetoscia jest wiecej ''wart'' ;)

Gość fizycznie nie jest mozliwe by
maly penis czy tez stansadowy zadowolil kobiete z ciipa jak wiadro, mozecie wmawiac sobie co chcecie ale tak sie nie da ... kobieta z mala ciipka bedzie z gosciem z 20cmm penisem przezywala ból i zadnej przyjemnosci z seksu. I nie ma co sie oszukiwac. a jak pytanie zadal facet to faceci oczywiscie sami wiedzą, że rozmiar MA znaczenie ! czyz nie pragną by ich kobiety mialy minimum D ??

Gość fizycznie nie jest mozliwe by
standardowy*

Gość a mi szkoda
zacznijmy moze od tego , czy widziales /las taka cipe jak wiadro to raz , dwa jezeli nie masz doswiadczenia z tym to , ze tak powiem g... wiesz

Gość oki spróbuj sobie włozyc
kredke swiecową w ciipe i powiedz mi czujesz nie tylko przyjemnosc ale cokolwiek, potem poorozmawiamy o rozmiarach ...

Gość a mi szkoda
to teraz z rozmiarow slonia przechodzimy na kretki swiecowe :classic_cool: i co jeszcze mozna sobie tam wlozyc temat jest o penisach o ile mnie oczy nie myla

Gość o sloniach byl podszyw
chyba kazda idiootka z tego forum powinna juz to wiedziec :O po co mialoby byc to dwa razy napisane przez jedna osobe ?? :O

Gość a mi szkoda
to teraz co , bedziesz mnie wyzywala jak dziecko na podworku??

Gość wsadzilas juz sobie tę kredke
swiecową by miec jakiekolwiek pojecie jak moze sie czu kobieta z duza ciipa kiedy jej facet ma małego fiutka ? jak nie to nie masz pojecia o czym mowisz wiec nie odzywaj sie w temacie :O

Gość Lubię Was Głuptasy
a czy ktoś z was się nad tym zastanowił że punkt G kobiety jest ok 2 -3 cm w głębokości pochwy? po cholere wielki penis?

Gość a mi szkoda
przepychanki slowne to nie dla mnie 💤 na wszystko jest rozwiazanie np. zmiana pozycji , odpowiednie gadzety itp. trzeba tylko chciec 🖐️

Gość tamta panna mloda z Płocka
jasne,ze rozmair ma znaczenie.Co za pytanie? Kazda,nawet 10-letnia dziewczynka o tym wie:-)