Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helunia

Czy to możliwe że jestem w ciąży? Pomóżcie!

Polecane posty

Gość Helunia

Wiem że ten temat napewno juz sie pojawił na kafeterii ale bardzo proszę o odpowiedzi. Kochałam sie ze swoim chlopakiem bez zadnych zabezpieczeń i centralnie "do środeczka" 3-4 dni po okresie i pozniej od 21 dnia cyklu codziennie w ten sam sposob. Cykle mam jesli mozna to nazwac reguralnymi na zmiane raz 27 dni nastepnego miesiaca 30 i znowu 27 i znowu 30. W tym miesiacu wypada 30 dnia. Dzis jest 27 i jeszcze nie dostalam koresu. Bola mnie piersi juz od tygodnia choc nidy wczesniej nie bolaly mnie tak dlugo. Max 3 dni przed okresem. Od moze 3 dni pobolewa mnie raz moze dwa razy dziennie przez doslownie chwilke brzuch jak na okres ale o wiele slabiej. No i spie popoludniu ale nie wiem czy nie ze zmeczenia. Dzis zrobilam test i wyszedl negatywnie. Czy mimo to mogę być w ciąży? I jescze jedno pytanie czy przyjmowanie metronidazolu na rzesistka i globulek ginalgin moze powodowc takie rzeczy? I czy nie przeszkadza to w zajsciu w ciaze? Prosze o odpowiedzi bo juz nie wiem co mam myslec!!! Wiem ze ten topik juz byl napewno ale na zadnym nie bylo konkretnie mojego przypadku. Pozdrawiam!

Gość no i kolejne pustogłowie
:O Może zrobimy jakąś statystykę, tygodniową na przykład? :D Niestety, Heluniu, na 100% jesteś w ciąży. Gratuluję... mamusiu :P I nie przejmuj się przypadkiem! Szkołę można skończyć w wieku 30 lat, w systemie wieczorowym, Twój chłopak pójdzie pracować na budowę, zasiłeczek tez oczywiscie i wszystko jakoś pójdzie. Miłego życia 🖐️

Gość no i kolejne pustogłowie
Zakładając oczywiście optymistycznie (baaardzo), że chłopię dojrzało do bycia tatusiem, ale skoro dojrzało to tego, żeby "centralnie do środeczka"... ;)

Gość Marta1983
Moim zdaniem nie jesteś w ciąży tylko to napięcie przedmiesiączkowe też tak miałam i myślałam że już jestem w ciąży.. Nie martw się bo przez to okres ci się spóźnia..

Gość Helunia
Do: no i kolejne pustoglowie Gdybym byla w ciazy to napewno nie taki scenariusz mnie czeka jak opisales wiec daruj sobie te malointeligentne teksty. Jak ci sie nie podoba ten temat to poczytaj inne ale lepiej sie nie wypowiadaj.... ze swoim poziomem inteligencji

Gość jedyne sluszne wyjscie to
test :)

Gość Nie pogrążaj się
Heluniu 🖐️

Gość jeśli ten scenariusz
Twojego przyszłego życia nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, to co robisz na tym forum ze swoimi panicznymi pytaniami? Potwierdź ciąże i z błogim uśmiechem, wraz ze swym dojrzałym partnerem życiowym marzącym wprost o dziecku, oczekuj na cud narodzin :classic_cool:

Witam! Mam pytanie: kochałam sie z chlopakiem w 17 dzien cyklu do konca bez zabezpieczenia jakie mam szanse na zajscie w ciaze?? Mam 28 dniowe cykle. Prosze o odpowiedz! Co o tym myslicie?

Teoretycznie owulacja wypada 14 dni przed miesiączką, czyli w tym przypadku 14 dnia. Ale okres płodny może być krótszy lub dłuższy, decyduje również śluz i sprawne plemniki.