Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paola2510

Mam taki dylemat seks bez zobowiązań?

Polecane posty

Mam pewien problem, aż mi głupio o to pytać:(. Poznałam słodkiego i przystojnego faceta, który bardzo mi się podoba i bardzo mnie pociąga, znam go krótko, ale z jego zachowania raczej widać, że nie szuka poważniejszego związku tylko przygód erotycznych, dość szybko dał mi do zrozumienia, że chętnie by się ze mną przespał, narazie odmawiałam ale on chce niedługo znowu się ze mną spotkać, trochę się boję, że znowu będzie \"coś próbował\". Facet mi się bardzo podoba ale do tej pory nigdy nie zgadzałam się na seks bez zobowiązań z pierwszą lepszą osobą i teraz też bym nie chciała tego zrobić, jeśli z tej znajomości miało by nic nie być oprócz seksu. Ale z drugiej strony on mnie strasznie pociąga i też chwilami mam na na niego ochotę. Od ponad roku nie miałam chłopaka i od tego czasu nie uprawiałam seksu. Nie wiem czy powinnam się w razie czego zgodzić czy nie...

pewnie ,ze tak ,nie bedziesz zalowala:)!!! i nie sluchaj tych cnotek, ktore za chwile sie odezwa:) pomysl jakie masz przyjemnosci w tym zyciu...:) milego...;)

dlaczego z góry zakładasz że jego interesuje seks bez zobowiązań..? zaczekaj i zobaczysz jak rozwinie się sytuacja.....nikt do niczego Cię nie zmusza przecież. Nie będziesz chciała to się wycofasz...proste. a czasami tak wszystko się zaczyna.....powodzenia :)

Gość sdds
pomysl tylko czy chciala bys sie dowiedziec ze twoj przyszly facet zerznal jakas dziewczyne bo mu sie podobala a tydzien pozniej poznal ciebie

Gość haniaaaa
a skąd jestes? Woj. Dolnosląskie?????????????????????

Gość Andrzej22
Ja jestem dolnośląskie :)

Gość Stachem
Witaj, Decyduj w zależności od własnych potrzeb. Nie patrz co on planuje. Nie wszystkie plany się spełniają a pragnienia realizują. Ułożyć się wszystko może różnie. Przekonaj się. Pozdrawiam,

Sorry za szczerość! Podejmij sama decyzję i zdecyduj czy jesteś gotowa na taki konsumencki układ sexualny. Możesz później zakochać się w nim a on i tak będzie przelatywał kolejne laski. I nic na to nie poradzisz. Napewno chcesz być kolejnym mięchem do kolekcji tego sexoholika ? A co zrobisz jak zajdziesz z nim w niechcianą ciążę ? Myślisz, że by się później ustatkował ??????!!!!!!!

Gość zboczona starucha
Z moich obserwacji wynika, że w takich sytuacjach dziewczyny często zakochują się i potem czarna rozpacz (jeśli on tylko chce przygody). Możesz się zdecydować jeśli jesteś pewna, że jesteś twarda i nic Ci nie grozi, ewentualnie jeśli potrafisz go w sobie rozkochać.

Gość zboczona starucha
No cenzura mnie rozbraja :D

Gość Ciemnogrod z tego kraju
Decyzje podejmij - po tym,jak zajrzysz do biblii...

Gość kasia masia
Ja byłam w takim układzie. Nie polecam. Po prostu sie zakochałam. Tylko ja byłam w nim zakochana jeszcze przed seksem... On chciał seksu, ja uległam by byc blizej niego. I jeszcze bardziej sie zaangazowałam. A on? Pospotykalismy sie, uprawialismy seks za kazdym razem, zgodziłam sie nawet na seks analny, mimo tego ze nigdy wczesniej tego nei robiłam. Po prostu go kochałam. A on pozniej powiedział mi dosłownie "sory, ale to był tylko seks, lubie Cie ale nie chce zwiazku, myslałem ze to dla Ciebie ejsne i ze skoro sie zgadzasz to to rozumiesz". NIe polecam wiec.