Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ula23

Faceci kochają kobiety,które nimi pomiatają.../

Polecane posty

Gość Ula23

Była mojego faceta go zdradzała , robiła mu awantury przy znajomych i wyzywała jak psa..a mimo to był z nią 6 lat ,nigdy nie zdradzał i szanował (czasami wyzywali sie podczas kłotni,ale zazwyczaj siedział cicho i czekał az jej przejdzie..).A ja byłam mu wierna, wręcz za dobra to mnie zdradza i nie szanuje..:/ To jakaś zemsta czy tez mam się puszczać na prawo i lewo ,żeby mnie docenił??!

Gość krysia 7777
cos w tym jest zgadzam sie z toba

Gość przykro mi
no tak mówią że największe "kurwy" trafiają na najlepszych mężów

Gość u mnie tez tak bylo
jak pomiatalam facetem to latal z amna, nosil mnie rekach a jak sie rozstalismy i wrocilismy do siebie po roku i bylam bardzo dobra( chyba przemiana duchowa po rozstaniu) to mnie zdradzil.. a teraz poznalam innego, troche go nie szanuje i tez lata za mna:( bez sensu to wszystko

Gość krysia 7777
jak to sie robi nie szanuje dajcie przyklady?

Gość Anciusia
Jak facet nie ma stałego gruntu pod nogami i Ty jesteś dla niego czymś niepewnym to chodzi jak w zegarku! Bo chodzi o to by nie złapać króliczka ale by gonić go :)

Gość krysia 7777
tak tylko jak to wprowadzic w zycie jak sie razem mieszka

Gość Anciusia
Krysia pytasz jak kogoś nie szanować? tylko z tym uważaj bo nie można przesadzić:)

Gość krysia 7777
nie o szacunek mi chodzi raczej o to zeby byl niespokojny duchem o mnie rozumiesz a jak sie razem mieszka to troche trudne

Gość Ula23
Z tym gonieniem króliczka to mogłabym zrozumieć gdyby ona tylko flirtowała i po prostu miała adoratorów ,ale ona sie puszczała dosłownie!Każdy ją miał, w dodatku potrafiła zdemolowac mu mieszkanie lub wrobić go w bójke za każdym razem jak gdzieś wychodzili,bo musiał jej bronić jak zaczepiała innych.On wylądował w szpitalu a ona w tym czasie spała z jego kumplem...:/ W porównaniu do niej jestem aniołem (jestem też od niej ładniejsza i lepiej wykształcona)a jednak on nie traktuje mnie nawet w połowie tk dobrze jak jej..

Gość Anciusia
Wcale nie!:) wtedy nawet łatwiej w zycie wprowdzic różne "projekty". Powiedz ile juz z nim jesteś i ile Ty masz lat.

Gość Ula23
iga dlaczego mówisz,,że faceci się brzydzą...?

Gość Anciusia
Ula-----------------> to jest właśnie natura faceta! Głupie to jak rzadko! Wiiem co mówie;) na o nie ma rady...

Gość Anciusia
Ula-----------------> to jest właśnie natura faceta! Głupie to jak rzadko! Wiiem co mówie;) na o nie ma rady...

Gość Ula23
Ehhh...czyli co mam zrobić?Kocham go.wiem ,że na tym forum to niewiele znaczy ,bo przy każdym problemie kazecie zostawiać facetów..ale ja chciałabym z nim spędzić reszte życia, jednak nie wiem co robić..Mam się przespać z wszystkimi jego kumplami?! (oczywiscie to żart)

Gość Ula23
odświeżam:)

Gość wy zawsze tylko o seksie
to pomiataj i powodzenia

pokaz mu ze moze cie stracic w kazdej chwili,kokietuj innych mezczyzn w jego towarzystwie,flirtuj ,ubieraj sie sexownie(z klasa),wychodz bez niego i wylanczaj w tym czasie komorke,zazdrosc to nierozlaczna czesc milosci,badz odwazna i stanowcza nie pozwol sie kontrolowac

Gość krysia77777
Anciusia Wcale nie! wtedy nawet łatwiej w zycie wprowdzic różne "projekty". Powiedz ile juz z nim jesteś i ile Ty masz lat. Mam troche latek skonczylam 33 i taka nie doswiadczona dupa ze mnie

Gość Ula23
Za jakie grzechy musimy się tak starać o facetów..??? Dlaczego oni się nie starają..? ( tak wynika z forum np.temat o zdradzie-żeby wybaczyć kobiety męczą się latami a facet siedzi wygodnie na dupie i zapomina o całej sprawie, w tym temacie mam się starać o szacunek , który należy mi się choćby za to ,że tyle z nim wytrzymuje..:/)

A postawiona w tytule teza jest źle sformułowana. Powinno być \"Dlaczego niektórzy faceci kochają kobiety które nimi pomiatają\" Nawiasem mówiąc działa to też w drugą stronę. Przecież media często donoszą o maltretowanych kobietach. On ją bije ale ona nie odejdzie bo go kocha. Znacie to?

Gość weszłam tu dla Ciebie
nie.. ona nie odejdzie bo nie ma dokad nie pracuje, nie ma za co domu wynajc a nie ze kocha bardziej kobiety sa zwiazen z facetami finansowo niz uczuciowo to takie fajne jak to nie ona musi siedziec w firmie 12 godizn, moze sie wyspac a nie o 5 zrywac sie do pracy:O kobioety pomiataja facetami to prawda np on mowi to przyjdejutro a ona a mnie nie bedzie to bede 3 godiny potem a ja ide potem na dwor itp mysle, ze kazdy byl swiadiem takiej dziecinady... ja wielokrotnie.. rozumiem jesli cos tam by zrobił, i ona sie tak zachowuje bo ma zal itp ale w momencie kiedy on ją podrywa? nonsens...