Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra swojej siostry

chyba poronilam

Polecane posty

w dni plodne kochalam sie ze swoim chlopakiem. Bylam pewna ze jestem w ciazy. Mialam takie dziwne bole w jajniku, zle sie czulam ciagle spalam, mialam wyostrzony wech na zapachy. okres spoznial mi sie. Nie robilam testu. Wczoraj zauwazylam na wkladce brazowa plamke. I dalej nic. Dzisiaj zrobilam test i sie koazalo ze nie jestem. Ale pewna jestem ze bylam. Czy mozliwe ze od lekow na grype ( grioex, ferwex itp) moglam poronic w tak wczesnym okresie? W ulotce od testu przecytalam ze to sie zdaza w 50%. Czy to mozliwe

Gość nie poroniłas
jeny ,okres dostałas po prostu

Samo uczucie, że jest się w ciązy o niczym nie świadczy. Dziwne, że nie zrobiłaś testu. Plamienie mogło oznaczać zagnieżdżanie się zarodka.

najlepiej idz do ginekologa. W tak wczesnym okresie raczej nie moglas wyczuc, ze jestes w ciazy :)

Gość life in plastic is fantastic
bóle w jajniku mogły oznaczać jajeczkowanie, a byle stres czy leki mogły opóźnić okres.

Gość kobiety przed okresem
maja podobne objawy do tych podczas pierwszych tygodni w ciazy ja np mam nudnosci, smaki na sledzie ogorki itp heheh jesli chcesz sie upewnic to idz do lekarza :)

dzieki panikuje dlatego ze mam problemy ze zdrowiem i boje sie ze bede miala problemy z donoszeniem ciazy. W poniedzialek pojde do lekarza.

zastanawia mnie tylko ta info w ulotce z testu, ze wczesna ciaze moze ulec poronieniu przed data spodziewanej @ i ze zdarza sie to w 50% przypadkow wszystkich poczec.

na twoim miejscu powtórzyłabym test jesli normalny okres sie nie pojawi, bo tak naprawde nie ma co wierzyc w to ze \"test wykrywa ciąże tydzien po zapłodnieniu\". Ja kupilam podobno najczulszy tesc i dopiero po ponad tygodniowym opóźnieniu okresu pokazał słabą różową kreskę, a kilka dni wszesniej zupelnie nic a przeciez w ciąży juz byłam ;))) nie panikuj, zrób test, idz do lekarza

bo faktycznie tak jest że kobiety ronią ok 50% zapłodnionych jajeczek ale to akurat wg mnie nie jest smutne - wg mnie to pierwsze sito kontrolne \"jakości\" (tzn jeżeli zarodki nie mają odp warunków - np. duży stres mamy - lub od razu mają poważne uszkodzenia)