Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna....

proszę o radę postinor

Polecane posty

Gość czarna....

wczoraj się kochałam ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia w 6 dniu cyklu, nie skończył we mnie ale zaraz potem znowu sie kochaliśmy tylko chwile, czy jest możlwość że coś we mnie zostało, nie wiem czy mam brać postinor, patrzac na to to owulacje bede mieć gdzieś dopiero za okolo 10 dni

dziewczyno nie schizuj! pewnie że jakaś szansa istnieje, ale skoro nie było pełnego stosunku, a ty masz dni teoretycznie niepłodne (pod warunkiem, że znasz swoje ciało i masz regularne cykle) to nic nie powinno się stać. nie warto brać postinoru zawsze kiedy tylko się kochasz. to jest bardzo duża dawka hormonów, która źle wpływa na organizm. moim zdaniem nie bierz. a tak na przyszłość to radzę przed stosunkiem pomyśleć o jakiejś antykoncepcji. prezerwatywy są naprawdę sporo tańsze od wychowania dziecka!

Gość flore
no jasne licz na to, że nic nie będzie 6 dzień cylku może być płodny lub nie....wybierz odpowiedź bardziej Ci opdpwiadającą..... jak przy dzisiejszym trybie życia można wierzyć w kalendarzyk? ja byłam tak samo niemądra jak Ty i zaraz poleciałam do lekarza po receptę! ps. postinor jest juz wycofany, jego nastepcą jest escapelle

Gość kakakakala
co to znaczy, że potem znów się kochałaś tylko chwilę? :O