Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cerruti26

czy to może być ciąża? test negatywny

Polecane posty

Gość cerruti26

Stearam się o dziecko od paru miesięcy. Już kilkakrotnie wmawiałam sobie że może tym razem się uda, ale niestety nic z tego.... Ten miesiąc był dziwny, w drugiej połowie cyklu dostałam jakieś dziwne krwawienie, ale bez normalnych dolegliwości towarzyszącym zwykle @. trwało jakieś 4-5 dni. Normalną @ powinnam dostać 8 kwietnia, a tu nic. Tylko ból sutek, krzyża, kłucie jajników od czasu do czasu. Ospała jestem całe życie więc to nie moż być jakiś specjalny objaw....a i od kilku dni non stop podwyższona temperatura ok 37 stopni, a normalnie mam raczej normalną... test robiłam parę dni temu ale wieczorem i wyszedł negatywny. Więc czekałam na @. A tu nic. Wiem że powinnam zrobić jeszcze jeden, ale jakoś nie chce mi się wierzyć że się pomylił. Jal myślicie? tak strasznie pragnę tego dziecka, że już powoli czuję że popadam w jakąś paranoję i ciąże urojone...

właśnie datego powinnaś zrobić jeszcze jeden test. jak się tak bardzo chce to można sobie wmówić wszystko (podobnie jak się nie chce). radzę zrób jeszcze jeden test, rano. a najlepiej bete w labolatorium i będziesz miała pewność. powodzenia :)

Gość cerruti26
:/

testy czasem się mylą :) może jednak się udało. spradź jak najszybciej żebyś już nie musiała się denerwować.

Gość cerruti26
tak zrobię jeszcze jeden test:) ale tak się boję że będzie znowu negatywny....

Gość cerruti26
zaczynają mnie boleć całe piersi, chyba jednak dostanę ten cholerny @ :(

Gość agusiaczek07
może zrobiłas test za wczesnie i dlatego wyszedł negatywny, powtórz go za parę dni.