Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziunka

CESARSKIE CIECIE

Polecane posty

juz ci kiedys odpisalam na ten temat ze ja dwa razy ale nie odezwalas sie pozniej.

przep[raszam ale mam male dziecko i nie zawsze moge siasc do komputera przepraszam

narazie biore tabletki cyclonamine i ergotaminum tartaricum. krwawienie sie zmniejszylo do plamienia ale trwa juz 9 dzien

lekarz powiedzial ze jak nie przejdzie to skrobanka. ciebie cos bolalo? po jakim czasie mialas ta skrobanke?jesli mozesz napisz mi wszystko. ja zaraz moge wyjsc z domu ale wieczorem sie odezwe

9 dni .kochana ja mialam 2 miesiace i leczyli mnnie lekami ktore mialy spowodowac zatrzymanie @ i nic dalej krwawilam.wiec zostalam skierowana na lyzeczkowanie. zabieg ogolnie trwa jakies 7 min,daja ci znieczulanie albo glupiego jasia i nic nie kumasz ,po wszystkim zawoza cie na lozko do sali a tam lezysz i czekasz az dojdziesz do siebie.i wten sam dzien wypisza cie do domu .powinni,bo to w sumie taki zabieg jak wyrywanie zeba. takze nic nie boli nic nie czujesz nie stresuj sie. a tak w ogole to ty nie jestes czasem z lubina???

Gość mamamamamamamamam
jak pisałam Ci na innym Twoim topiku:ja dostałam 2,5 mies. po cc, ale dlatego, że przestałam karmić piersią. Był b.obfity i bolesny

Gość mamamamamamamamam
upss, sorry, pomyliłam topiki

anitka nie nie jestem z lublina tylko spod lublina ale rodzilam na jaczewskiego. dzieki za pocieszenie.

dopiero teraz moglam ci odpisac bo bylam z niunia na kontroli bioderek..naszczescie wszystko z mala dobrze i jest poprawa-ma dysplazje.

anitko i po lyzeczkowaniu odrazu przestalas krwawic? jak to jest? i dlaczego mialas dwa razy?

tak po lyzeczkowaniu przestalam krwawic i dostalam juz noralny okres ,ktory trwal jakies 2 lata a pozniej znowu zaczely sie komplikacje i znowu musialam isc na lyzeczowanie ale to juz dlatego ze nie mialmj normalnej@ przez jakies 6 miesiecy tylko same \'BRUDY\"mi lecialy,no ale nie patrz na moj akurat przypadek ze dwa razy bo ja zawsze od pamietnych czasow mialam problemy z @.pewnie teraz po porodzie znow cos bedzie nie tak i znow bedew miala lyzeczkownie.

Gość ze co slucham
Anita - dostalam juz normalny okres ,ktory trwal jakies 2 lata ze co????????? mialas okres przez 2 lata?

ja tez jestem chodzacym ewenementem!!!mam jednak jeszce nutke nadziei ze ominie mnie ta skrobanka ze wzgledu na to ze od czwartku mam juz jedynie plamienie..ale nie wiem co na to powie moj lekarz. mam nadzieje ze conajwyzej zaaplikuje mi kolejne leki i tyle. mam nadzieje ze u ciebie kolejny porod nie zakonczy sie lyzeczkowaniem.trzymam kciuki.a swoja droga podziwiam ze ponownie chcialas zajsc w ciaze. ja juz powiedzialam NIGDY W ZYCIU. wystarczy mi jedna pociecha. nie milo wspominam ta cesarke. bolala jak cholera....poza tym po 6 tyg pologu zaraz zaczelo mi sie to krwawienie. kurcze niektore dziewczyny nie maja po 2 lata okresu...takim to dobrze

no wiesz od mojego pierwszego ciecia i ciazy do teraz minelo juz 6 lat wiec zdazylam zapomniec jak to jest i juz zapragnelam 2 go dziecka tym bardziej ze chcemy z mezem troije dzieci. no w kazdym badz razie zycze ci powodzenia i nic sie nie martw bedzie dobrze a tak poza tym to nie wiem czy tak fajnie jest nie miec tyle miasiaczki ,ja tam wole miac normalnie regularnie co miesiec niz kurcze latac po lekarzach i sie leczyc. najlepiej maja faceci!!!!!!!!

zebys wiedziala ze lepiej. im w ogole wydaje sie ze cesarka to zaden porod. dzis ogladalam wiadomosci na polsacie i mowili co to jest cesarka. WIELKA DZIURA W BRZUCHU.

i ze dziewczyny po cesarkach nie chca miec drugiego . ja do nich naleze. jak zapomnialam o bolu po ranie to zaczelo sie to krwawienie. zwyczajnie spanikowalam. balam sie ze moze jestem zle wyczyszcona albo cos. ale kazdy mi mowi ze gdyby tak bylo to juz wczesniej czulabym sie zle a nie 6 tyg po cc.co o tym sadzisz?

a jeszce wkurza mnie to ze rano nie mam krwawienia wiec sie ciesze ze jest oki a wieczorem bach...rozowa krew..moze rzeczywiscie juz sie konczy bo nawet kolor ma jasny?!

raczej nie jest to mozliwe ze jestes zle wyczyszczona bo jakby tak bylo to do tego czasu moglabys dostac zakarzenia.a to sie zle konczy.sa rozne powody przy ktorych kobieta dlugo krwawi albo i nie,to zalezy od organizmu,ale ja na twoim miejscu wolalabym byc wylyzeczkowana niz szprycowana lekami,naprawde lepiej ,taniej i bezpieczniej dla organizmu. no i przedewszystkim mqasz pewnosc ze nic ci tam nie zostalo po ciazy.

ale ty caly czas mialas obfite j=krwawienie czy ustepowalo co jaki czas? bo ja widze juz postepy tylko ciekawe co bedie jak odstawie tabletki? co do zlego wyczyszcenia to tez wydaje mi sie to niemozliwe bo moj ginek mnie czyscil i byl przy cc. teraz jak poszlam na wizyte zrobil mi badanie przez usg i powiedzial ze sciana macicy w porzadku..jajniki tez wiec gdyby mi cos zostalo to chyba widac by bylo na y=usg prawda? wkoncu w ciazy na usg tez widac lozysko

anitka odezwij sie jeszce. wprawdzie ja dzis caly dzien jestem poza domem ale wieczorkiem bym siadala do komputera. a swoja droga lyzeczkowanie to to samo co skrobanka, prawda?

przed chwila rozmawialam z taka dziewczyna i z jej wypowiedzi wywnioskowalam ze na usg widac czy jestes dobrze oczyszcona. to by znaczylo ze jaj jestem dobrze wyczysczona i nic mi nie zalega bo tak mi lekarz powiedzial ze z macica i jajnikami jest oki. tyle byloby dobrego

dziunka a powiedz mi czy te twoje krwawienie ma jakis nieprzyjemny zapach czy jest raczej normalne???

czesc anitko dopiero teraz moglam siasc do komputera. odpowiadajac na twoje pytanie..nie ma nieprzyjemnego zapachu..a raczej nie ialo dzis praktycznie mi ustalo. rano mialma niewielkie plamienie jsno brunatne ale chyba juz sie skonczylo. mam bynajmniej taka nadzieje ze jutro sie nie pojawi. a dlaczego pytasz? ja juz chyba to pisalam..moj lekarz robiac mi usg przez brzuch powiedzialze sciana macicy i jajniki sa oki wiec chyba jakbym byla zle wyczyszczona to by to bylo widac prawda?

obilo mi sie o uszy ze jesli bylabym zle wyczyszcona to wlasnie bylby brzydki zapach..pewnie o to ci chodzilo? mam nadziejeze sie jutro odezwiesz.

dziunka tak wlasnie jakbys byla zle wyczyszczona to ta wydzielina mialaby nie tylko brzydki zapach ale wrecz smierdzialaby.i to okrutnie dlatego ze wtedy leci tez ropa.wiec mysle ze z toba wszystko jest ok.

fajnie ze sie odezwalas bo czekalam na ciebie..hehe smiesznie moze to zbrzmialo. jeszce raz dzieki za wsparcie, jutro ide na kontrole wiec trzymaj kciuki. odezwe sie.... dzis tez juz lepeij mam jedynie male jasnobrazowe plamienie..wiec juz pewnie koniec bliziutko.wkurza mnie jedynie to ze potrafie przez polowe dnia nic nie miec a na wieczor hops..albo na odwrot wieczorem nic a z rana....ale cierpliwosci...

anitko ale ty caly czas pisalas o pologu? ze on trwal tak dlugo? a nie pamietasz jak z okresem po cc?jaki byl?