Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliszka

czy juz czas na loda????

Polecane posty

Gość aliszka

jestem z moim facetemod 7 miesiecy ...popol roku poszlismy do lozka ...wczoraj tak dla mbeki zazartowalam ze zrobie mu lodzika smial sie na pozcatku ale potem zacal drezyc ten temat i poprosil mnie zebym naprawde mu to zrobila bo marzy mu sie to od dluzszwego czasu?czy to juz pora czy to juz czas skoro dopiero uczymy sie siebie w lozka sypamiy od miesiaca nie weim wystraszylamsie bo tego nie robilam dla mnie to bardzo intymna sprawa czy to nie za wczesnie?/co o tym myslicie i jakei sa wasze doswiadzczeniakiedy to robic partnerowi po jakim czasie prosze o normalne i real;ne odpowiedzi.pozdrawiam

Gość mggh
daj spokojTo twoja sprawa

Gość Vredna Dzifka
Ty jesteś kompletnie zafiksowany na oralu kolo. Poszukaj tematu Lexi, tam o tym stoi.

wiesz to zalezy od ciebie jak ty czujesz....nie mozesz sie do czegos zmuszac bo to ma nietylko jemu sprawiac przyjemnosc ale i tobie i musisz poczuc sie gotowa...w moim związku np.najpierw zaczęło sie od seksu oralnego.. :) i to po 6 miesiacach ale wiesz tak jak mowie ja czułam sie na to gotowa a znowu na sex jeszcze nie

Gość erfretretewr
ile ile??? ....7 miesiecy to zdecydowanie za krotko..musisz jeszcze poczekac 2 dni 5 godz. i 24 min.

Gość baterman
jeszcze jest za zimno na lody......glupia dziwka

Gość mmmmkjjh
jak bedziecie ze soba rok to mu zrob

Gość sasaa
to zlezy chyba od wieku ja mam swoje latka i sie nad tym nie zastanawiam, jak mam ochote to robie i tyle

Gość ciągnij mała
:P

Gość my zaczelismy ze soba sypiac
po 4 miesiacach, a lod byl po miesiacu od tradycyjnego seksu. po prostu Mu ufalam, dobrze sie czułam i byłam na to gotowa. tez pierwszy raz to robilam

Gość kkokoko
hmmm zaczeliąmy od orala, później był zwykły sex:|