Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnik9999

** CZY ZOSTAWILA WAS KOBIETA PO DLUZSZYM ZWIAZKU, czy zostawilas Go? i wrocilas?

Polecane posty

Gość samotnik9999

CZY ZOSTAWILA WAS KOBIETA PO DLUZSZYM ZWIAZKU, chcielismie byc nadal z nia, stanowczo mowila NIGDY ale wrocila pozniej ?? CZY ZOSTAWILAS GO I WROCILAS, bylas stanowcza, mowilas ze nigdy juz nie bedziemy razem, ale worcilas do niego?? po jakim czasie ?

Gość a z mojej strony
zostawilam go i nie wrocilam :) po 3 latach zostawilam a minelo juz 5 i z kazdym dniem szczesliwsza jestem

Gość A ja zamierzam zostawić
po 13 latach małżeństwa. Mam dosyć bycia jego mamusią, mam dosyć mówienia mu co ma w domu zrobić, mam dosyć mówienia mu że ma wziąść prysznic zanim połozy się spać, mam dosyć przypominania mu, ze mamy dziecko, któremu trzeba sprawdzić lekcje, albo mam dosyć szybkiego tylko dla jego przyjemności seksu. Mówiłam, rozmawiałam, jak grochem o scianę, poprawa tylko na kilka dni a potem znów to samo. Mam dosyć. Sama sobie ze wszystkim musze radzić, o wszystkim myśleć, nawet w seksie sama musze się zadowalać. Więc po co mi mężczyzna w domu, żeby na niego patrzeć i sprzątac po nim?