Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katieu

muszę schudnąć min. 12 kg... mam 4 tyg.

Polecane posty

Gość goglarsa
co tam u Was?

Gość imagiination
odpowiadam;jesz przez drugi tydzien to samo co w pierwszy od poczatku:) a slaatka ma byc tylko z zielonych skladnikow

Gość do imagiination
jak efekty,schudłas cos bo ja się przymierzam ? jeszcze pytanko ,jesli tylko oglądałas pr o tej diecie ,skądmasz dokładne menu ,przeciez na pewno nie podawali,mogłabyś sprecyzowac dziękuje

Gość katieu
U MNIE ok...choć wczoraj miałam małą chwileczkę słabości ale, dziś jest ok... A JAK TAM U RESZTY?

Gość do imagiination
katieu stosujesz jogurtowa? jak samopoczucie ?

Hej Bardzo chciałabym się dołączyć, planuje zżucić ok 5-6 kg, mam dość specyficzną budowę ciała bo jestem ogólnie wysoka i drobna ale cały tłuszczyk odkłada mi się na brzuchu i boczkach więc nie wygląda to estetycznie. Wiem że musze się przyłożyć do robienia brzuszków, myślę o Aerobicznej 6 Weidera, już raz stosowałam i dotrwałam do 22 dnia i ogólne efekty przy małej diecie były super. Także mam zamiar to powórzyć, jednakże będę wdzięczna za jakieś ćwiczenia na boczki, może któraś z was stosowała takie. A co do dietki to planuje owocowo-warzywną, mój problem polega tylko na tym że od słodyczy uzależniona jestem, ale może to kwestia nastawiania się psychicznie. No w każdym razie chętnie się przyłączę. Pozdrawiam

Gość katieu
WITM KOMI :) o co chodzi z tymi ćwiczeniami a aerobiczne 6 weidera

hej Ćwiczenia polegają na tym że musisz robić je codziennie przez 42 dni chyba, i z każdym dniem wzrasta ilość serii i ćwiczeń. Zaraz znajdę linka to ci wkleję

Gość katieu
Komi dały ci coś te ćwiczenia? jak tam dziś wasze dietowanie?

Gość mary....
jesli juz chcesz schudną to mozesz wypróbowac diete która jest opisana w majowej claudi duzo białka dla miesni by podczas odchudzania tracic tłusz a nie miesnie

Gość do mary
mozesz wpisac menu tej diety,please:)

Gość m_ózg
hm mysle ze ten jogurt to niegłupi pomysł.

jeżeli chodzi o ćwiczenia, to tak dały mi, brzuszek odrazu zmniejszył swoje rozmiary, było widać zarys mięśni i ogólnie dobrze się czułam, w przeciągu tych ćwiczeń stosowałam jedynie dietę ograniczającą jedzenie ciężkostrwanych posiłków i bylo ok. Polecam

Gość katieu
dzis niestety troszke sobie pofolgowałam... ;/ ale, byly urodziny mojej psiapsiółki... ;/ ale, jutro znowu wracam do pelnego planu diety... co tam u Was? mary nie slyszalam o tej diecie... ;/

Gość imagiination
To moj 9 dzien na jogurtowej-niestety nie wiem ile juz mi zlecialo bo nie zwazylam sie przed dieta,prawda jest taka ze 10 kg napewno musze zrzucic:) wiec co mi z wazenia?Jak bede miec plaski brzuszek.zreabne ramiona i nogi wtedy powiem sobie-dosc-dieta stop!:D ale to jeszcze potrwa oj potrwa:) Mialam zamiar przejsc za kilka dni na diete owocowo warzywna-ale-zobaczylam jakie rewelacyjne efekty daje dieta South Beach i napewno to wlasnie ja bede stosowac.ZAczelabym ja chocby dzis ale niestety mam jeszcze zapas jogurtow w lodowce i nie ma kto ich zjesc(sa same wisniowe-mniam) wiec,kiedy je skonsumuje zminiam dietke:)Ogolnie czuje sie berdzo dobrze,lekko,mam dobre samopoczucie,energie,i jestem szczuplejsza..tylko nie pytajcie o ile-bo nie wiem?

Gość Kallisa
hej, ja tez jak ty wyjezdzam niedlugo!

Gość nod
czesc dziewczny czy ta dieta ktora stosowala imagination dziala?