Gość ania 25 z opola Napisano Kwiecień 20, 2007 no mi tez!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisli Napisano Kwiecień 20, 2007 dokladnie to ze akurat jedna od razu dostanie zapalenia zyl to nie znaczy ze druga tez musi ale odbije sie to inaczej na jej zdrowiu bo to zajebiscie konska dawka zbednych hormonow!Porownajcie sobie ulotki z tymi antykonceptami ktore maja mniejsze ilosci hormonow i jaka jest roznica! Nawet miedzy tymi ktore maja rzekomo najwyzsza dawke! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania 35 z katowic Napisano Kwiecień 20, 2007 a ja jestem ginekologiem i uwazam ze to trucizna:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dodam..... Napisano Kwiecień 20, 2007 no i co? tez tak potrafie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisli Napisano Kwiecień 20, 2007 dodam---> nie kombinuj bo i tak nie przekonasz - bezmozgie pannice ktore lykaja to swinstwo sa swiecie przekonane ze im to pomaga bo pryszcz na dupie im zniknal i pelnia szczescia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold_Cat 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Niby po co miałabym ściemniać? Celem tego topiku było powiedzenie, że mimo że wszyscy jadą po Diane mnie akurat ona nie szkodzi. I tyle :P Zresztą, mnie akurat w ogóle nic nie szkodzi :P Nie będę się kłócić kto ma rację, kto jej nie ma, bo to akurat mnie nudzi. Chciałam tylko napisac swoje zdanie :0 Do \"dodam...\" - Diane pzepisała mi dość znana pani ginekolo, do której chodzę prywatnie i która pokpiwa sobie z całej tej histerii wokół Diane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niekoniecznie Napisano Kwiecień 20, 2007 Skąd w was tyle jadu!!!! Każdy ma swój rozum i Giertych też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dodam..... Napisano Kwiecień 20, 2007 no tak wlasnie jest:o jak probowalam moja kolezanke przekonac zeby przestala brac to mi odpowiedziala "aleee ja nie chce"...zero myslenia. tylko "ale ja nie chce" bo mi wlosy na rekach sie zmniejszyly:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dodam..... Napisano Kwiecień 20, 2007 caty osmieszasz sie wiec juz skoncz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisli Napisano Kwiecień 20, 2007 Cold cat ---> radze zmienic ginekologa? moze producent Dinae35 zafundowal jej wczasy w zamian za wzrost sprzedazy Diane35? W sumie zdarzaja sie ludzie ktorym nic nie szkodzi ale nie umieszczaj takich postow bo ktoras z dziewczyn przeczyta zasugeruje sie a potem bedzie bo przeciez sa dziewczyny ktorym nie szkodzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siarrra Napisano Kwiecień 20, 2007 do cold cat nie ma się czym chwalić że Ci pasowały diane 35 bo to oznacza że masz w sobie małą ilość damskich hormonów niczym kobiety w czasie menopauzy:D ale siara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold_Cat 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Niby dlaczego mam nie umieszczać takich postów? Ja nikogo do niczego nie namawiam. Wyrażam tylko własne zdanie, a do tego mam prawo :P Same nakręcacie tą histerię wokół Diane Ale i tak najlepiej napisała \"elas\" - niektórzy mają powikłania nawet po witaminie C ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisli Napisano Kwiecień 20, 2007 swietnie to sie truj bo widze ze jestes z tego zajebiscie dumna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold_Cat 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Mogę nawet w ogóle nie mieć damskich hormonów :p Albo być jak kobieta w czasie menopauzy :P Bylebym wyglądała tak świetnie jak teraz :D A super wygląd to chyba nie siara :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisli Napisano Kwiecień 20, 2007 a co? wąsy juz ci nie rosna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elas Napisano Kwiecień 20, 2007 Do Cold Cat Lepiej brać Diane i być pod stałą kontrolą lekarza niż używać prezerwatyw i do lekarza chodzić co 10 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold_Cat 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 No, po wynikach właśnie widać jaka jestem struta :P To zabawne, jak co niektórych boli że inni mogą robić co chcą i im nie szkodzi ;) Zamiast np. to przemilczec to bawią się w jasnowidzów i przewidują jakieś straszne choroby :) Dasz mi gwarancję że zachoruję po Dianie? Nie? Tak myślałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siarrra Napisano Kwiecień 20, 2007 sisli :D cold cat histeria to jest bać się ciązy na skutek ocierania się majtkami. to jest zdrowy rozsądek. jak tego nie widzisz to zal mi ciebie bo kiedys cie ta naiwnosc ze "moze i tym razem mi sie uda" cie zgubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisli Napisano Kwiecień 20, 2007 szczerze wali mnie to co sobie robisz z wlasnym zdrowiem ale nie ropuszczaj durnych tematow ze Diane35 jest wspaniala i nieszkodliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold_Cat 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Jako że jestem blondynką i mam jasną skórę dziwne by było gdybym miała wąsy :P Doczytaj trochę o zastosowaniach Diane i nie ograniczaj się tylko do nadmiernego owlosienia :) Racja, elas, ja pewnie będę brała Diane tak długo jak Ty, i nie widzę powodu żeby robic z tego tragedię, tym bardziej że cały czas jestem pod opieką lekarza i robie badania, więc jeśli czuję się dobrze i wszystko jest ok to tym bardziej nie rozumiem o co ten krzyk? ;) Kurde, nie myślałam że zwykła uwaga o Dianie okaże się taka \"kontrowersyjna\"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dodam..... Napisano Kwiecień 20, 2007 ok. jakie dokładnie miałaś wyniki badań i jakie badania robiłaś. prosze podać konkretne liczbny. nie za pół godziny kiedy poszukasz sobie w internecie ale teraz. no prosze klamliwa kobieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dodam..... Napisano Kwiecień 20, 2007 to po co niby bralas diane? jesli na porost mozgu to niestety nie pomoglo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dodam..... Napisano Kwiecień 20, 2007 aha i nazwisko tej "dobrej lekarki" tez poprosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold_Cat 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Nie rozpuszczam tematów. Widzisz tu namawianie do brania Diane? Tu jest zawarta tylko moja opinia na jej temat. Moja, i niczyja inna, wynikająca tylko z własnych doświadczeń. Przecież nikomu nie każe jej brać. A że w całej lawinie narzekań na Diane mój topik jest akurat pozytywny... No cóz, taka prawda, widocznie nie jesteście nieomylne ;) mam prawo pisac tu co chcę i z tego korzystam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zazdrośnicaaaa Napisano Kwiecień 20, 2007 Ja jestem po 2 latach brania diane i dzisiaj powinnam wziąść trzecią tabletkę.Mam nadzieję że mnie teraz nie wysypie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisli Napisano Kwiecień 20, 2007 ojej dziekuje ci za uwage o doczytaniu na temat zastosowania Diane35 ale zdaje sie ze chyba to Ty czegos tu nie doczytalas na temat diane35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold_Cat 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 O nazwisku lekarki zapomnij, bo nazwisk się w sieci nie umiescza, tak jak ja nie chciałabym zeby ktoś umieszczał moje.Wyniki badania ginekologicznych są w gabinecie, ale pod ręką mam wyniki prob wątrobowych ALT - 15 AST - 19 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dodam..... Napisano Kwiecień 20, 2007 wyniki sa w gabinecie? no tak. a co innego mialabys napisac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold_Cat 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Diane brałam nie na owłosienie, ale na najzwyklejszy tradzik :) po krótym teraz nie ma już nawet śladu. Jak już kiedyś tam odstawię diane to zamierzam wspierać skorę wszelkimi dostępnymi zabiegami kosmetycznymi, więc tragicznego nawrotu nie przewiduję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold_Cat 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Jeśli sa w gabinecie to nie mogłam napisac nic innego :P Nie wiesz że jeśli się nie chce ruszać tyłka tylko po to zeby zobaczyć karteczkę z wynikami to można zadzwonić do lekarza żeby ci je podał przez telefon? Ale ja oczywiście mówię o dobrych, prywatnych lekarzach, a nie o jakichś bylejakich z publicznych przychodni :P Dziwnym trafem zignorowałaś fakt że podałam Cci wyniki wątrobowych ktore akurat mam w promieniu 3 metrów od siebie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach