Gość dodam..... Napisano Kwiecień 20, 2007 a wiec ty nadal bierzesz diane?? no to wszytsko wyjasnia. pogadamy jak odstawisz. myslaalm ze juz nie biezresz i dlatego taka madra w gebie jestes ze one takie nieszkodliwe. :o wspolczuje ci juz teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisli Napisano Kwiecień 20, 2007 Przepraszam cie uprzejmie ja chodze do ginekologa do publicznej przychodni i on by mi w zyciu nie przepisal Diane35, wiec nie jedz po lekarzach tylko dlatego ze pracuja w publicznych przychodniach i dlatego ze...nie przepisuja diane35! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold_Cat 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 hehe, jak odpadł argument z wynikami badań to próbujesz przewidywać moją przyszłość? :P Hm, uciekam stąd, spodziewłam sie czegoś lepszego. Okazuje się, że tu własne zdanie (akurat w tym przypadku odmienne od większości, ale nic nie poradzę na to że tak sie akurat w moim przypadku ułożyło) wywołuje kontrowersje, przewidywania chorób, nieszczęść, większość na zasadzie \"bo koleżanka...\", \"bo gdzieś słyszałam...\". Dziwne jest dla mnie że małe tabletki wywołuja aż takie skrajne i gwałtowne reakcje i, co najdziwniejsze, agresję skierowaną do osob które je biorą i sa najzwyczajniej w świecie z nich zadowolone. Dziwne dla mnie jest również, że większość nie może napisać nic normalnie, albo przemilczeć, tymczasem czytam jaka jestem glupia i że kiedys pożałuję. Więc skoro nie da się tu normalnie popisać, to nawiewam, zycząc wam mimo wszystko miłego wieczoru ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dodam..... Napisano Kwiecień 20, 2007 idz idz. leczyc sie na glowke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisli Napisano Kwiecień 20, 2007 Tak naprawde wszyscy probuja otworzyc ci oczy ze to jest niezdrowe i mozesz sobie zaszkodzic, a Ty cieszysz sie ze tobie akurat daine nie szkodza. No gratulacje. Nikt nie mowi ci tego w zlej wierze. Zlem by bylo przemilczenie wlasnie widzac ze sie trujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisli Napisano Kwiecień 20, 2007 uciekam tez a tobie cold cat skoro nie wierzysz nam radze poczytac jakies bardziej fachowe materialy moze zrozumiesz wreszcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sru tu tu tu Napisano Kwiecień 21, 2007 brednie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziazik 0 Napisano Kwiecień 26, 2007 Każde tabletki trochę szkodzą. Ja brałam diany ponad rok i wyleczyłam torbiela, nie biorę ich juz od półtora roku i nic mi po kilku miesiącach się nie stało, jak straszycie. Wszystko zależy od organizmu. Mi nic nie było, nawet pomogły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziazik 0 Napisano Kwiecień 26, 2007 Dodam, ze wszystkie wyniki (krew, próby wątrobowe) mam bardzo dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxx44 Napisano Kwiecień 26, 2007 zal dupe sciska huj wam do tego kto co bierze i ile lat moze jej to pasuje wy nie musicie tego zrec jej odpowiadala diane i wszystko jest ok to kurwa nie wasza sprawa i nie macie prawa krytykowac jak te tabsy byly by takie zle to by je wycofali!! ehh no w sumie w usa wycofali a co w usa to jest zajebiste glupie jestescie !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tribal_ink 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 no nie mogiiiieeee! na tym forum chyba siedzą same zakompleksione laski, które maja jakies tam problemy i zazdroszczą innym dziewczynom, które są zdrowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trtrtr 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 No... i ja chwaliłam Diane 35, które brałam przez dwa lata z hakiem i odstawiłam parę miesięcy temu ale dopiero teraz zrobiłam próby wątrobowe i wyszły idealnie. Wpadłam więc żeby się pochwalić (bo trochę się bałam z powodu tych licznych oskarżeń tych tabletek o wszelkie plagi...) i zaświadczyć że można brać te tabsy długo i niczego się nie obawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BERLIN.......... Napisano Czerwiec 25, 2007 ja mieszkam w niemczech a tiu Diane zostały wycowane z rynku z powodu szkodliwych czynników.Nigdy ich nie brałam, ale skoro zostały wycofane w USA, w Niemczech i w wielu innych państwach musi coś w tym być. Moja pani ginekolog też mi powiedziała żę ona nie przepisuje ich swoim pacjentkom, bo są szkodliwe o czy nie mówi sie głośno, ale jednak są. I dziewczyny może niektórym z was nic po nich nie jest ale ja bym się na waszym miejscu z tegotak nie cieszyła, bo może być jeszcze różnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brałam diane 7 lat Napisano Lipiec 15, 2007 i już 7 nie biorę.Byłam zdrowa wtedy i nadal jestem zdrowa.Po tylu latach wylazły by juz jakieś skutki uboczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łodpowiadam Napisano Lipiec 15, 2007 diane to bardzo bobry lek przy policystycznych jajnikach. Kazde tabsy muszą być dobrane do pacjentki. Szczupłej, delkatnej osobie o suchej skórze tych tabletek się nie daje. Najlepiej robia przy tłustej cerze i nadmiernym owłosieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może coś nowego ktoś napisze Napisano Sierpień 12, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach