Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 14

jak to jest ???

Polecane posty

Gość ania 14

czy jak w dni plodne chlopak wejdzie kilka razy do srodka ale nie dojdzie do stosunku tzn nie ma wytrysku bo to trwalo chwile czy mozna zajsc w ciaze????

Gość chyba nie wiesz co to miłość
gdzie wejdzie do srodka?do sklepu?

Gość a wiesz
ze przed wytryskiem chlopak wydziela plyn w ktorym takze sa plemniki i jak bedziesz miec pecha to zajdziesz

Gość mala86
we mnie tez chlopak tak weszedl dwa razy do tego kilka razy z prezerwatywa i teraz czekam na okres ktorego jak na razie nie mam. ale zawsze mialam nieregularne takze czekam z nieicerpliwoscia. tak stosunek przerywany nie jest zadnym srodkiem anty sama o tym wiem ale i tak na to nie zwarzalam do teraz. w koncu chce sie wziasc za siebie wiem ze to trudne jesli chce sie byc tak blisko ze swoim chlopakiem

Ja dużo razy robiłam to z chłopakiem bez niczego, na pocztku wsadź tak na minutkę, ale później nie dało się powstrzymać tej przyjemności i samo wyszło :) oczywiście wychodził kied szczytował. Ale zawsze robiliśmy to przed okresem (nie miałam regularnych, ale kiedy mnie zaczeły pobolewc piersi to wiedziałam, ze okres się zbliza :)) i robiliśmy to w okresie i po okresie 3 dni bez niczego :) a teraz nie mam takiego problemu bo mam tabletki :)