Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_ona

mój były ma nową dziewczynę...

Polecane posty

Gość smutna_ona

:( miało nie boleć a boli... Eh... to życie jest posrane...

Gość asdfgvhk
Były - czyli juz nie jesteście razem on ma prawo sobie te postrane życie ułożyć a ty sie do tego nie wtrącaj i daj mu spokój

Gość tuskaaaa
kiedy sie rozstaliscie?

Gość smutna_ona
no i niech układa, ja się nie wtrącam... tylko piszę, że to boli... naucz się interpretować...

Gość smutna_ona
miesiąc temu...

Gość asdfgvhk
Nie pouczaj mnie jeśli juz nie jesteście razem to go nie kochasz!!! chyba że sie oszukujesz...

Gość tuskaaaa
przytulam Cie wiem co czujesz, jak Ci ciezko... nie mozesz nic zrobic, tylko sie z tym pogodzic

Gość smutna_ona
dzięki... a no jest szybki... nie ulega to wątpliwości... No prawie 2 lata byliśmy... ja nie należę do ludzi, którzy będą się nie wiem jak użalać, ale to mnie jednak dobiło... i jeszcze ja to musiałam to wiedzieć, wolałabym od kogoś usłyszeć :/

Gość smutna_ona
wiedzieć*

Gość smutna_ona
a... coś tam... kocham... to on mnie zostawił :|

Gość panna_nikt__
wiem jak to jest :( moj byly tez ma kogos innego a ja juz rok jestem sama i mysle o nim gdy jest mi smutno. oj glupia ja :P

Gość smutna_ona
rok? to chyba bardzo długo?....

Moja eks zostawiła mnie po 2,5 roku, po 2 miesiącach była już z innym, zresztą jestem pewny że poznała go dużo wcześniej. I też to ona mnie zostawiła. Minął rok od tamtego czasu i ciągle mam takie dni, kiedy cholernie za nią tęsknię, mimo że nawet w minimalnym stopniu nie zasłużyła na mój szacunek.

Gość panna_nikt__
dlugo za dlugo :( jakos nie moge poznac kogos innego i moze dltaego wracam myslami do niego. bo trudno zapomniec...

Gość smutna_ona
tu nawet nie chodzi o tęsknotę... bo nie patrząc już na to co do niego czuję, tak czy tak nie wróciłabym... po prostu ten widok dziś tak mnie wybił ze wszystkiego... piątek a ja w domu :/

Gość panna_nikt__
ja w piatek w domu sama nawet nie mam z kim pogadac ;(

Gość smutna_ona
możesz ze mną ;) no ja mam, ale nie chce mi się z domu wychodzić z myślą, że znowu ich spotkam i jeszcze moim zepsuje wieczór... już wolę tu sie nudzić...

Gość młoda panna
tak niestety będzie, że jeszcze długo będzie Ci przykro, ale to z czasem minie. Na pewno! wiem z doświadczenia. trzymaj się cieplutko www.dlaurody.pl

Gość panna_nikt__
ja jestem chyba jakas nienormalna mam 20 lat a mysle ze juz zawsze bede sama bo odrzucilam milosc. No bo jesli to bylo moje pzreznaczenie :( zamiast sie bawic i szalec sie zadreczam glupotami. chyba musze sie napic :D

smutna_ona -->> Rybka.. bedzie dobrze... zobaczysz wylizesz sie z tego uczucia.. Wiem , ze to cholernie boli.. On byl Twoj , To Ty z nim spedzalas czas i Ty z nim bylas.. znasz go bardzo dobrze.., a teraz ta panienka zastapila Twoje miejsce u Jego boku .. :( Szokujacy widok . Wyjdzie i dla Ciebie sloneczko.. 🌻 🌻 🌻 Glowa do gory ..

Gość smutna_ona
no ja mam ochotę na bro jakieś, ale chyba dziś nic z tego nie będzie... wyszłabym, wypiła za dużo wypiła i tylko smuty gadała.... a tak w domu zostanę i będzie spokój :P

Gość panna_nikt__
ja chyba tez daruje sobie browara:P bo ostatnio jak wypilam to powiedzialam przyjacielowi ze chcialabym miec 30 letniego faceta sama niewiem z kad mi sie to wziealo:D

smutna_ona -->> zadzwon po jakas kumpele i wypijcie sobie w domu za wszystkich drani.. :D babska impreza.. - to tez spoko pomysl.. ;) lodowke zaopatrzcie w browary i do roboty.. i tak na powaznie .. ostry melanz Cie sie przyda :classic_cool: ..

Gość smutna_ona
żeby jeszcze ładna była.... ;) ale nie ma jak baba... boli , ale i tak zdążyłam ją obejrzeć ;) wiem, wstrętne...

Gość ta co rok...
kochana ... ja juz rok cierpie... nie wiem nawet czy ma nowa kobiete... chyba nie chciala bym tego wiedziec... nie zasluguje... na te moje łzy... pamiec...tesknote, a jednak...

Gość tez tak mialam ..
Poklocilam sie ...i pach 3 miesiace inna..

smutna_ona-->> kobiety tak maja.. kazda wszystko dokladnie przeluka , a pozniej zacznie analizowac.. takie baby sa.. nie ma co sobie pluc w twarz.. ;) tez bym ja ogladnela od czubka glowy po piety.. :D

Gość smutna_ona
no to chociaż 3 miesiące... lepsze niż miesiąc i to niecały... dokładnie 3 tygi :/

sexu mu sie chcialo... wredniak wstretny... :O i se znalazl... pewnie zwiazek po miesiacu sie rozpadnie.. :classic_cool: no chyba , ze kombinowal juz cos wczesniej :(