Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macarena

Potęga podświadomości

Polecane posty

Gość macarena

Czytał ktoś "Potęgę podświadomości" Josepha Murphyego.Stosował się do proponowanych tam formułek-afirmacji mających na celu zmienic swoje życie na lepsze.Jakie efekty przyniosły?

bardzo fajna książka,w pewnym momencie mojego życia wpadła mi w ręce i tak juz zostało do dzis czesto do niej zagladam nie wiem czy akurat to iz moje zycie zmienilo sie na lepsze to zasługa tej ksiązki ale chyba kazdy wie iz podstawą jest pozytywne myslenie a wlasnie o tym jest ta książka...

Gość madziaraaa
ja tesh ja czytalam i chyba uwierzylam bo sie spelnilo to czego chcialam:) ale teraz chyba znowu musze do niej wrocic ...matura sie zbliza:P

Gość jest bardzo pozytywna
dzieki niej wiele zrozumialam .................ale widocznie za mało bna tamten okres mojego zycia

Gość nad niemnem
Kiedys na topiku o dietach jakas pani pisala, ze dzieki tej ksiazce bardzo schudla (tzn miala z czego).

witam:)Ja własnie czytam i myśle,ze ta książka duzo pomaga zrozumieć i uczy...przynajmniej mi:):)

Gość myliciel miejski
rozbrajacie mnie. Ta ksiazka jest bezwartosciowa i zostala wydana tylko po to zeby zarobic na takich jak Wy.Tez wpadla mi w rece, ale czytajac ja tylko sie smialem. Nie chcialem wierzyc ze takie glupoty dopuscili do druku. Darujcie sobie pseudopsychologiczne poradniki.

Każdy czyta to co lubi ... myliciel miejski ciekawe co Cie śmieszy??? -to że jest napisane,zeby myśleć pozytywnie,a nie dołować sie???...itp.

Każdy jest panem swojego losu...od nas zależy czy spotyka nas szczęscie czy nieszczęscie...nikt inny nie jest temu winny:)