Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_27

Kurde!!!!

Polecane posty

Kurde no!! Mam maly proble;-) mialam dzis wielka ochote na seksik. Ale nie mam faceta:( wiec poszlam sobie do łazienki i jedyne co tam znalazlam to tusz do rzes:-) I zrobilam sobie tym dorbze:-) ale po wszystkim okazalo sie ze nie ma malej naklejeczki na opkaowaniu:/ chyba zostalo mi w cipce... czy cos mi grozi????

Gość ocho ho
jedynie amputacja macicy ale da sie zyc

Ja nie wiem czy to tam jest. Może sie spłukalo w czasie mycia tuszu;-) oby ...

poważna sprawa a ty sobie jaja robisz:) nie wiem jak ci pomóc bezradnie rozkładam rączki ponieważ nie byłam w owej sytuacji:)

Ale chyba nic zlego sie nie stanie co?? może wyleci jak siusiu zrobie:-)

z pewnością jak siusiu zrobisz to wyleci :D na wszelki wypadek zrób jeszcze kupę :)

To chyba nie jest w cewce moczowej, tylko w pochwie, prawda?:O Może jest płytko. Spróbuj wyjąć palcem. Przecież tusz nie jest długi. Może dosięgniesz.

No nie wiem, ja nie potrafiłabym być spokojna ze świadomością, że coś tam utkwiło. Denerwowałabym się. :)

Jest coś takiego, jak irygacja (płukanie) pochwy, ale do tego potrzebny jest irygator (takie coś, jak do lewatywy, tylko z inną końcówką) nie wiem, czy dłuższą, czy krótszą. Musiałabyś się jutro w aptece dopytać.

Zbliza mi sie okres, może dzieki temu wyjdzie, jesli w ogole jest:/ bo ja sie łudze ze jednak nie zostalo w pochwie ...

Gość bli ble blu
nie przejmuj sie, to jest tworzywo sztuczne ta naklejka, wiec gnilo nie bedzie... no moze za 300 lat :) jelsi bylaby to papierowa naklejka, to rozmoczy sie i wyjdzie z okresem :) Jedynie co Ci grozi to grzybica i nic poza tym :)

To byl malutki kawalek papieru o srednicy może 5 mm ... może mi sie nic nie stanie ... ja nawet nie wiem jakie konsekwencje tego moga byc :-/

Gość buhuhuhuhu
dzięki. nieźle się uśmiałam. co za problemy i pomysły!!!!! :) :D ;)