jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 http://www.allegro.pl/item185699884_biale_buciki_nowe.html jak myślicie, ładne? zamówić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moim Napisano Kwiecień 20, 2007 zdaniem nie są ładne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o k...wa tragedia Napisano Kwiecień 20, 2007 :O:O:O:O:O:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 no doradzcie! duzo osób prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Kwiecień 20, 2007 ja osobiscie za takim fasonem nie przepadam chociaz teraz sporo osób go nosi,buciki z fotki nie podobają mi sie wcale(ani kolor,ani tez całe ich wykonanie)co nie znaczy ze masz ich nie kupic,gust i to co sie komu podoba to pojecie względne ja jednak bym ich nie chciala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eeeeeeee Napisano Kwiecień 20, 2007 Mnie białe buty nie podobają sie ogólnie... Wyjątkiem są komunijne i ślubne. btw.co to jest skóra ekologiczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolor jest beznadziejny Napisano Kwiecień 20, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach