Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka i gruba...

mój facet powiedział, ze cieszy się

Polecane posty

Gość brzydka i gruba...

mój facet powiedział, ze cieszy się, że jestem brzydka i gruba, bo przynajmniej nikt mnie mu nie obierze :O myślicie, że mógł mówić powaznie? :O

Gość oczywiście bo jest
taki złamasem z zapadniętą szczurzą klatą i sianem we łbie że nawet pan Mieciu spod warzywniaka, 40 letni stoolejarz i emeryt odebrał by mu dziewczynę

Gość nienormalne
jesli o to pytasz. ja nie jestam ani brzydka ani gruba a moj chlopak sie cieszy ze moze sie pochwalic kolegom i rodzinie ladna,zgrabna i inteligentną dziewczyna. wrecz schlebia mu to jak ktos sie za mna oglada gdy idziemy razem. i nie boi sie ze ktos mu mnie zabierze bo wie jak bardzo Go kocham :) pozdrowienia

Gość brzydka i gruba...
ale on mi to chyba "na pocieszenie" powiedział. Tzn. ja nie narzekałam na swój wygląd, bo chyba aż tak źle nie jest... ale on powiedział: "jedz, nie przejmuj się niczym..." i dalej to co w temacie

Gość Zazdrośnicaaaa
Ja bym takiego od razu pogoniła jak on mógł tak powiedzieć kretyn jakiś

Gość nienormalne
maz mojej siostry robi podonie. on najchetniej ubralby ja w habit albo worek po kartoflach tylko zeby nikt nie zwrocil na nia uwagi.dla mnie to jest chore i egoistyczne i zawiewa chora zazdroscia

Gość brzydka i gruba...
ale ja wcale nie jestem gruba... brzydka chyba tez... ot przeciętniara

Nie chcę Ci zrobić przykrości, ale uważam, że Twój chłopak jest wredny, głupi i złośliwy. :O

Gość brzydka i gruba...
ale ostatnim razem jak mijałam Japońską wycieczkę na plantach stało się coś dziwnego. Japończycy zaczęli uciekać i krzycześ Godzira, czy coś takiego. Co to może znaczyć?

Gość brzydka i gruba...
no ba! jasne że zerwałam

Gość nienormalne
to dobrze ze nie ruszaja cie jego glupie zarty :D:D jak mi moj facet robize mi przycinki na temat mojego wygladu kaze mu przejrzec dobrze sie w lustrze albo mowie mu ze jest glupi i ma malego :D:D ale to tylko takie nie wyszukane zarty:D i tak sie kochamy :)

Gość brzydka i gruba...
:(

Spojrz na to z dobrej strony: Twoj facet to chamski kretyn, wiec przynajmniej zadna ci go nie odbierze 🖐️

Gość łoooooooooo matko
Koleś pewnie się zgrywał, bo ma dość nieuzasadnionych narzekań swojej dziewczyny.