Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anannasy ss

Jestescie tak strasznie cyniczne ze normalnie ręce opadają ..

Polecane posty

Gość anannasy ss

jak jakas laska mowi ze ma 34 cm w łydzie to mowicie ze szkapiaste ma łydki a ona wielka gwiazda to co innego? dlaczego wg was ona ma super łydki (wg mnie za chude) a dziewczyny zwykle przecietne jak takiemają na ulicy to nieraz słysze ze chudzinki i szkielety zamiast nog mają .. co za hipokryzja.. lijma ma chudzinki ale to jest LIMA !! nierówną miarą mierzycie ludzi. oto nogi limy.paskudne mopim zdaniem i za chude ale wg was idealne..ale jakbym ja dala swą fote i miala takie to byscie mnie zjechaly ze za chude.. http://www.kmmod.net/alima/runway/original/runway060.jpg

Gość sliczne ma nogi lima
:)P:)

Gość sliczne ma nogi lima
to proste bo lima jest ładna a inne laski nie:)haha

Gość IDEALNE CIAŁO
wprost idealne ! bo tu nie chodzi o to czy lydki sa za chude tylko o proporcje. Lima ma piekne idealne cialo i naprawde nie ma sie do czego przyczepic

Gość sdssasasasas
ale jak to nie ma?skoro ma za chude łydki>jak patyczki ..nieksztaltne ani nic/ pozatym za chude ręce i wielkie zęby jak królik bugs ..oraz za szerokie biodra w stosunku do nóg:(porazka totalna.

Gość ale jajca aaa
no nie!!!!!!!!! szok!!!!!! ja żebym nie skłamala mam identyczne cialo jak lima jak sie rozbiore..tylko cycki wieksze i co?? nikt niemowi mi ze jestem idealna na ciele. kazdy mowi ze jestem za chuda..a mam zebym nie sklamala wzrost ten sam co ona i identyczny rozklad ciala..a nawet jestem grubsza ..więc gówno prawda ze idealne ..idealne jest tylko to co sławne i na sprzedaż :(neistety

Gość ale jajca aaa
zaraz ktos napisze ze klamie i ze niemam ciala jak ona..ale niestety mam takie samo:(i zal mi jak cholera z enie mam jak taka doda czy inna..dziwne ?dla mnie nie>

Gość ale jajca aaa
BO ONA TAK JAK JA MIMO ZEMAM WIEKSZE PIERSI JEST ZA CHUDA..STANOWCZO ZA CHUDA.NIEMA SIE DO CZEGO PRZYTULIĆ ANI WTULIĆ :(

Gość DO tej wyżej
a mogłabyś podać jakie masz wymiary?

Gość ale jajca aaa
jasne ze podam biust:94 cm (tak jak napisalam wiekszy) talia:61 cm biodra:90 cm wzrost :177,5 cm a po co ci me wymiary?:

Gość DO tej wyżej
no bo Lima ma rzekomo wymiary: biust 86cm talia 58cm biodra 84cm

Gość IDEALNE CIAŁO
masz racje nie wierze Ci :) daj fotke samego ciala ..ocenimy czy jest tak samo idealne bo lima ma akurat ABSOLUTNIE IDEALNE BEZ SKAZY

Gość IDEALNE CIAŁO
nawet wymiarow nie mas jak ona hehehe

Gość to nie jej wymiaryyyyy
ale ona nie ma wymiarow takich .co wy gadacie porabalo was? lima ma w biodrach dokladnie 89 cm a w talii 60 wiec tylko biust sie zgadza.

Gość DO tej wyżej
a ja akurat nie wierzę, że Adriana Lima ma takie wymiary myślę, że ma więcej w talii i biodrach, bo to widać patrząc na nią w biodrach musi mieć około 90cm

Gość jak szkapa jakas
JEZU JAKA TA LIMA JEST ŁADNA A JAKIE MA BRZYDKIE CIALO NIEAPETYCZNE I CHUDERLAWE:( niestety ladna twarz nie idzie w parze z figurą doskonałą ma tak chude nogi ze za chwile sie przwroci na tym wybiegu .takiemam wrazenie:(

Gość co wy gadacie
ja mam sama 90 przy tym samy mwzroscie ijestem chuda jak szkielet a ona by chyba nie zyla jakby miala 84 tam..no bez jaj..84 to nawet moja córka nie ma mlodsza tylko wiecej..

Gość probujecie chyba leczyc komple
niewiem jak ktos sie moze przyczepic do takiej figurki ! ach ta zazdrosc.....

Gość tomaszz
ale ona ma dwa patyki zamiast nóg..ohyda:( moja dziewczyna ma zgrabne i ksztaltne a nie dwa patyczki i za to ją cenie.

Gość tomaszz
o matko to ona ma takie chude wymiary>napewno niejest idealną ..:(bellucci toco innego:)

Gość robertt
lima ma pekne cialo moja dziewczyna ma takie same za to ja cenie

Gość DO tej wyżej
moim zdaniem nie ma takich wymiarów naprawde, bo wygląda jakby miała większe, no jakieś 89-90cm to ma na pewno w biodrach, a nie 85cm czy 84cm:O bez przesady

Gość z tego co wiem to
lima ma sztuczne cycki. I moglaby byc bardziej wcieta w talii. Ale ogolnie jest super laska.

Gość DO tej wyżej
to fakt, ma sztuczne cycki jak prawie wszystkie Brazylijskie modelki