Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulkry

Pampersy dla dorosłego

Polecane posty

Gość ulkry

Koleżanka 13 lat opiekuje się sparalizowanym mężem,sytuacja materialna,okropna.Tańszy przydział pieluch 1razowych jaki otrzymuje nie wystarcza,ratuje się pieluchami tetrowymi itp. Chciałabym jej jakoś pomóc,ale nie wiem jak.Pomyślałam,że może na tym forum jest ktoś ,kto wie gdzie można zakupić taniej takie pieluchy np.hurtowo czy od producenta bezpośrednio.Chociaż też mam wątpliwości,bo to przecież duży wydatek jednorazowo.Sama nie wiem co robić,jak im ulżyć,gdzie sie zwrócić o pomoc? Jak ktos mógłby mi coś poradzić,to będe wdzięczna.

Proponuję kontakt np. ze stacją Joannitów,są w prawie każdym mieście. Bardzo często załatwiają leki, środki opatrunkowe itp.

Gość ulkry
Sprawdziłam,u nas nic takiego nie ma.

Gość zamawiam przez internet
nie wiem czy tocos pomoże, ale ja zamawiam przez internet http://www.dlapacjenta.pl/sklep/tab.php/tab_id/4 sa troche tańsze niz w aptece większy wybór jak chce cos zmienić i nie biegam co miesiac z nimi bo zamawiam, przesyłam papiery pocztą i odbieram w pracy od kuriera w sumie bilans jest na + mniej kasy, wiecej czasu

a może na wniosek uda się skoro paraliż to niech uda się do lekarza i lekarz wystawia wniosek na pieluchy i są tańsze