Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy dziewczyny pomozcie

Pomozcie dziewczyny bo mnie zaraz szlag trafi !!!!!!!

Polecane posty

tak..przepraszam mala literowka.. powinno byc 47 srodkowe miejsce

Gość jesteś chora jesli
jak podałaś środkowy wymiar skoro podałaś 46cm, a teraz 47cm????? o co ci chodzi? poza tym nie podaje się środkowego tylko ten z najgrubszego miejsca

Gość aiankia
wariatka z Ciebie. po co mialabym ogladac Twoje uda? ja myśle, ze to jest niemożliwe, abyś istaniala naprawde... ktoś tu sobie chyba niezle jaja robi :)

aiankia istnieje a to wszystko co mowie to czysta prawda..

Gość jesteś chora jesli
jesli masz tyle to rzeczywiście nie masz najszczuplejszych tych nóg:O a jak schudnąć z nóg? proszę bardzo: BIEGAĆ, 30 minut dziennie, 6 dni w tygodniu:)

Gość jesteś chora jesli
a na zdjęciu masz normalne nogi i moim zdaniem nie widać, że aż 52cm w udzie

Gość aiankia
nie do wiary ze jestes... :) jak dla mnie uda cudne, wez lepiej pomysl o czymś naprawde waznym dla odmiany, dobrej nocy

Gość na tym zdjęciu mają kilka cent
ymetrów mniej, zdecydowanie. Sama mam 52, ale jestem 10 cm wyższa i mam szczupłe nogi, dosyć. Hmm... To jakaś prowokacja, albo jesteś skończoną idiotką.

Gość jesteś chora jesli
kurde, to ja mam 49cm w najgrubszym miejscu (42cm na środku i 32 cm nad kolanem), a jestem wyższa i zawsze wydawało mi się, że mam okropnie tłuste poważnie masz aż 52cm?

ile razy mam mowic ze to zadna prowokacja.. ;/ moze to tylko takie zludzenie optyczne bo nie stoje wprost do aparatu..

Gość jesteś chora jesli
to daj fotkę jak stoisz prosto

"jestes chora.." powaznie.. te zdjecie co dalam jest z przed roku.. wiec to tez duzo zmienia.. moge dac fotke jak leze ?

Gość jesteś chora jesli
jak leżysz to nic nie będzie wiadome, najlepiej jak stoisz i to prosto

znalazlam zdjecie z sezonu 2006 rowniez nie na wprost ale widac roznice moze byc taka ?

Gość hahahahhhaa
to są NORMALNE SZCZUPłE nogi.. laska, niemożliwe żeby ktoś robił z takich ud problem - dlatego wszyscy myślą ze to prowokacja. masz bardzo szczupłe nogi, na pewno nie jest to żadne 52 w obwodzie, nie przesadzaj. a 45 czy 47 kg przy takim wzroście to naprawdę nic fajnego... szkoda ze nie ma na tym zdjęciu twego biustu - bo sądząc po nóżkach-patyczkach zapewne masz też górę proporcjonalną, czyli biustu brak... boshh... piątek.. zabije tego mojego faceta - zaraziłam go anginą i choruje w domu, a mi sie nudzi i siedze na kafe..w piątkowy wieczór - jak na przykład taka sfrustrowana biedaczka - autorka... 😭

Gość jesteś chora jesli
daj taką zebyś stała prosto to przyrówanam sobie do moich nóg i napiszę ci jakie wnioski:D

Gość jesteś chora jesli
nie otwiera się, wklej jeszcze raz

Gość jesteś chora jesli
nie bardzo widać, ale tak porównałam tę pierwszą fotkę do moich nóg i widzę, że ja to mam jakieś takie bardziej kościste, a ty masz takie krągłe;) czy jakby to nazwać bardziej pulchne?

moja mama mowi ze mam zbite mam taka dziwna proporcje.. biust i talia chuda a uda szkoda gadac.. mam nadzieje ze bieganie mi pomoze a moze jakies cwiczenia znasz ?

Gość hahahahhhaa
JEZU, JEDYNE DO CZEGO możnaby sie przyczepic (sorry caps mi sie wlaczyl) to kolana:) ja mam fajniejsze;) ale naprawdę masz szczupłe nogi - jeśli to są grube nogi - a piszesz ze górę masz chudą - to nie wiem nawet jak sobie to wyobrazic - jak ty musisz wygladac??? przesadzasz... ile masz lat?

" hahaha " moze na maila wysle Ci cala fote lacznie z "gora" ?

Gość jesteś chora jesli
nie, ćwiczeń nie znam, bo nie lubię ćwiczyć:P leń jestem:D ale bieganie zajebiście rzeźbi i wyszczupla nogi ldatego polecam ci z czystym sumieniem 6 dni biegasz, a 7 dzień odpoczynku i już po miesiącu widać efekty:) dobra, ja idę spać, a tobie życzę owocnego odchudzania nóg:D dobranoc 😴

Dziękuję za pomoc.. chociaz na poczatku bylo male spiecie.. ale mimo tego potrafilas wysluchac i pomoc.. dziekuje i dobranoc

Gość hahahahhhaa
ewentualnie ty podaj tu maila a ja do ciebie napisze i wyślesz sa fajne ćwiczenia na jakimś topicu - 8 minut dziennie - bardzo fajny zestaw na uda, jest tez na brzuch, posladki.. ale tu nie ma co ćwiczyć :) nie napisałaś ile masz lat..

funny1500100@wp.pl mam 19 lat ale to chyba niczego nie zmienia.. ?

Gość hahahahhhaa
młoda jesteś i masz hmm.. średnio mądre pomysły ot co! ;) masz zajefajne nogi, połowa babeczek z kafe chciałaby mieć takie nogi:) nie przejmuj się głupimi docinkami, następnym razem odpowiedz równie "uprzejmie" :)

niby tak ale kazdy mnie doluje tym ze powinnam wziasc sie za siebie bo co to bedzie jak bede miala 40 ;/ co krok slysze tylko wolania rodzicow a szczegolnie mamy.. "boze jakie Ty masz uda " :/ na prawde nie czuje sie z nimi komfortowo :(