Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasdfa

Jak facet powinien

Polecane posty

Gość dasdfa

dbac o dlonie i jakie dlonie wam sie podobaja ja mma za delikatne Zabi kruk

Gość Eeeeeeeee
Na początek zrezygnuj z czerwonego lakieru. ;)

Gość dasdfa
nie uzywam

Gość łączę tematy
Jak facet powinien 23:32 dasdfa dbac o dlonie i jakie one powinny byc aby podobaly sie kobietom 23:34 J..S..Bach.. No wlasnie?! 23:39 beznadziejna osoba musza byc meskie takie w miare duze i nie chude no i poobcinane paznokcie reszta niewazne 23:40 dasdfa i czyste bez brudu pod paznokciami kumple w podstawówce mówili mi ze mam dlonie jak lekarz 23:48 mayyya czyste, zadbane, z rowno przycietymi paznokciami tyle wystarczy i miekkie w dotyku. Uzywanie kremu do rak to zaden wstyd

Gość odnowa

Gość celibat a dłonie
cyt.:20.04] 23:48 mayyya czyste, zadbane, z rowno przycietymi paznokciami tyle wystarczy i miekkie w dotyku. Uzywanie kremu do rak to zaden wstyd Komentarz: dłonie zwłaszcza opuszki palców powinny być gładkie a to nie tylko z estetycznego punktu widzenia, ale i praktycznego, a mianowicie: podczas pieszczot manualnych palcami z zadziorami można uszkodzić śluzówkę łechraczki i warg sromowych. A brudem za paznokciami można wprowadzić do narządów rodnych kobiety infekcję bakteryjną. Chyba, że się żyje w celibacie i zamiast uciech seksualnych stosuje się szklankę wody.

Gość eeeep
Graby powinny byc silne i spracowane. Taki mezczyzna nie unika wysilku (takze i w sypialni) Inne zdradzaja usposobienie wyksztalciucha - 4 minuty zrobi swoje i zasnie ... :)

Gość eeeep
ja tam ejakuluję już po 40 ruchach frykcyjnych, ale mogę szczytować kilka razy na dobę zadawalając każdą kobietę.

Gość eeeep
Cholera - jakis wyksztalciuch-onanista sie pode mnie podszywa :)

Gość oby nie były
brudne z brudem za paznokciami i dłuzszymi paznokciami. nawet 1 paznokiec nie powinien byc długi! obrzydlistwo!

Gość xvsdfg