Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chemical

Kiedy miałyście pierwsze USG przez brzuszek?

Polecane posty

Gość ta zwykła kobieta.....
7 tydzień - zobaczylam serduszko i maleńką fasolkę

Przez brzuch w 8-10 tygodniu???? Do ok połowy ciąży (20 tc) robi się usg dopochwowo. Nie ma szans zobaczyć cokolwiek przez brzuch. A tym bardziej bijące serduszko w 8 tygodniu...

ja mialam usg w 8tc przez brzuch. co prawda nic tam nie widzialam ale serduszko slyszlam.

Gość UUSSGG
la la coś Ci się pomieszało.Do połowy ciąży nie robi się przez brzuch????Fajnego miałaś lekarza.Oczewiście ,że robi się.Ja pierwsze przez brzuch miałam w 12tc.

Ja w środę (skończony 12tydzień) miałam jeszcze przez pochwę. Coś mnie zmuliło z przejęcia i nie zapytałam lekarza - choć myślałam o tym od paru tygodni. Tatuś koniecznie chce zobaczyć potomka na ekranie, a ja jakoś nie mogę się przemóc, by facet oglądał mnie w sytuacji gdy inny macha mi czymś w myszce :P

Gość UUSSGG
W 11 tc widać już postać,serce ,kręgosłup....Wiem bo mam przed oczami zdjęcie z tamtego okresu.

Ja miałam u 8tc najpierw dopochwowe, al potem pokazowka dla męża przez brzuch. Było widac bijące serduszko. Później już normalnie od 10tc miałam przez brzuszek.

nawet teraz na ostatniej wizycie, po mimo usg przez brzuch dopochwowe tez mialam ( ale to z pewnego wzgledu)