Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Kiedy patrzę na moją sąsiadkę to odczuwam podziw dla kobiet

Polecane posty

Gość ewelinxxx
bzdura totalna.A nie przyszło Tobie do głowy,że Ona może być zastraszona???? o takich sprawach głąbie nie mówi sie głośno! Nikt nie lubi być bity idioto.

Gość dcacac
ja też bym podziwiała jakie ludzie zróżnicowane miewają hobby: jeden działkę uprawia, inny jeździ na nartach, kolejny maluje, a jeszcze następny daje się bić

Gość mixmixmixmx
a ja odczuwam podziw dla samej siebie, że uciekłam od takiego fiuta decydując się na samotne wychowwanie dziecka (wtedy rocznego.)

Gość Wiederg
Kobiety kochają takich

Gość nie ma czego podziwiac
bo to tragedia jaka maż bije żone !

Gość audytor
kobiety slyna z tego ze potrafia obrywac po ryju i trwac z kims kto od kogo dostaja rowny wpierdol tylko dlatego aby nie byc same. potrafia odrzucac wspanialych mezczyzn w mlodosci tylko po to aby w przyszlosci wybrac idiote ktory ich nie szanuje zastrasza? a jak? ze dostanie po ryju skoro juz dostaje? niech odejdzie do rodziny albo do przytulku ! chyba ze woli az pewnego dnia jej facet przesadzi i ja tak popchnie lub uderzy ze kark se skreci. a jak przed slubem z nim byla i on ja bil to naprawde niezla idiotka ze za niego wyszla, no ale jest kobieta - to wszystko tlumaczy, durne idiotki. faceci moze sa porabani, chamscy itd ale MAJA SZACUNEK DO SIEBIE i nie dadza soba tak pomiatac jak kobiety !

Gość czorcica
Podziwiasz??????!!!!!!!!!!!! Tu nie ma czego podziwiać, tu jest nad czym zapłakać.......mi osobiście żal tej kobiety, która kocha takiego drania(co szczerze mówiąc w głowie mi sie nie mieści), albo jest tak zastraszona że boi sie odejsc....... I nie pierdol farmazonów....bo chyba żadna kobieta nie chciałaby byc prana po pysku przez człowieka za którego wyszła za mąż......:/

Gość nu wot
Andriej, ty chyba ochujał...