Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody bogaty

mam 26 lat wlasna firme samochod dobrze zarabiam

Polecane posty

Gość mlody bogaty

wiec mam prawo wybierac laski z gornej polki o ktorych wiekszosc facetow stad moze tylko pomarzyc! zrozumcie to laski lubia forse to tak jak woda! i juz nie skamlajcie

i co z tego że masz?? kwestia dopasowania. No chyba że ktoś tak jak ty ogranicza się tylko do kasy i dzięki niej kupuje sobie wszystko i wszystkich. Czyli idziesz na łatwiznę. Sztuką jest mieć kogoś kto jest z tobą tylko dlatego że jesteś a nie dlatego co masz.

Gość nie chcę
twojej kasy, firmy ani fury, wystarczy ze wygladasz jak Wentworth Miller. Wyglądasz???

Gość mlody bogaty
ten topic to odpowiedz na skamlenia facetow ktorzy pisza ze kobiety leca na kase, tak leca i co ulzylo wam ?

Gość a po co Ci to wszystko
skoro nie masz intelektu??? Skąd Ci sie wzięło takie wrażenie, że jak masz kasę, firmę i samochód to przebierasz i wybierasz?? aha-zdefiniuj kobiety z górnej półki, bo nie rozumiem o jakie chodzi

Gość wyrocznia.......
no i tak naprawde przez to jestes nikim, NIKIM tylko zwykłym bufonem.Jesli spotkasz dziewczyne na swojej drodze to tylko na chwile< teraz Poki jestes młody wydaje ci sie ze wygrałes los na loterii ale to zwykła iluzja, pamietaj!!!!!!!!.Zaczniesz sie starzec to zostana Ci jedynie dziwki, a na starosc zostaniesz sam jak palec , nawet pies z kulawa noga bedzie miał cie za wroga - z takim podejsciem do zycia.Sam sie przekonasz...............

Gość Chumbawumba
No takie baby z górnej półki, co to na kasę lecą, są w 100% warte tego pana, zapewniam. Swój swego znajdzie. Jedno i drugie gówno.

Gość mlody bogaty
teraz odezwal sie glos biednego ludu po co mi ktos na stale jak moge sie bawic dziewczynami?

Gość wyciąg orczykowy
U mnie na wsi jest taki jeden , jakos mu poszło w życiu zawodowym , szybko zaczął kroić niesamowita kase , rzuciło mu się na móg, zaczął się zadawac z jakimis dziwkami, ubierac jak żigolak, rozbijac sie samochodami,pieniądze tak mu zaczęły pachnąć , ze się pokusił o kaske szefa , trochę go opędzlowal. Szef w końcu się kapnął , koleś wyleciał z pracy , zaczęły się za nim ciagnąć długi , jakies sady , jakies niezałatwione sprawy , z żoną już się miał rozwodzic , trafił do pierdla. No i ta żona go z pierdla wykupiła. I teraz jest grzeczny , już się tak nie stroi jak alfons, chodzi grzecznie z dziecmi do kosciola i pomalu mu sie w główce układa. to taka historyjka na dobranoc :P

taaaaaaa odpowiedz jeszcze bardziej chcesz zdolowac tych , ktorzy zakladaja topiki , o tym ze \"laski na kase leca\";)

Gość mlody bogaty
ale mnie takie cos nie czeka bo sam jestem swoim szefem hehe bredzisz dziewczyno ze wsi w warszawie sa inne realia

Gość nie chce...
Chemical....dobrze ,że Wenta mamy:):)

Gość mlody bogaty
kolejny frajer ktory sie nad soba uzala ??

Gość wyciąg orczykowy
a czy ja mówię , że tak samo skończysz ? przecież ja nic takiego nie powiedziałam chłopcze z miasta

Gość mloda bogata
oczywiscie....hehehehe....ta firma to pewnie warzywniak na rogu,a samochod to stary woz dostawczy:P....ja piernicze,co za chorzy ludzie myslisz ze ktos w to wierzy????idz sie dowartosciowac gdzieindziej....w necie mozna pisac rozne rzeczy,ze wogole jest sie super i ma sie full kasy...idz lepiej do lazienki wycisnac pryszcza i sprawdzic wage,bo dupsko ci sie nie miesci w fotel:P:P:P:P KRETYNSKI MARZYCIELU

Gość wiesz co koleś
mnie sie zdaje że ty jestes jakims prawiczkiem :D

Gość a ja mam twoją kasę gdiześ

Gość mecenas karol
Gratuluje autorowi topiku i nie przejmuj sie ta bandą frustratów, którzy nic nie mają, bo im sie nie chce albo nic nie umieją. Jedyne do ptrafią to zazdrościć i sprowadzać adwersarzy do swojego poziomu.

No w jakiś sposób trzeba się dowartościować. Szkoda że tu i w ten sposób. Figo-Fago od siedmiu boleści! Żal mi Ciebie chłopczyku, jednym słowem: żałosny jesteś. Pozdrawiam i mam nadzieje, że w tej Twojej puściutkiej główeczce trochę się rozjaśni i poukłada. Bo jak narazie to nie mam o czym z Tobą rozmawiać.

Gość henk1
Oj biedny ty !!! i pusto we łbie,myślisz ,że to ci pomoże aby być szczęśliwym? To dla ciebie ""utopia ". Laska zawsze będzie miała w głowie nie Ciebie lecz twoją kase. Miłość,czułość,wierność,poświęcenie nigdy nie kupisz tego trzeba się nauczyć i umieć to uzewnęcznić.Ale aby się nasycić seksem to kasa ci wystarczy -miłością,zapomnij. Znam wielu bogaczy osobiście i każdy mi zazdrości,że mam dwujke ładnych dzieci,kochaną i oddaną żone i otwarty na wszystko.Władam trzema językami+j.polski i mam wielu znajomych w Holandii,Niemczech,Australii,Indonezji,Norwegii,Macedonii,Polsce. Bogatym jest ten kto jest zadowolonym z tego co posiada a największym bogactwem jest zdrowie. powodzenia w fałszywej miłości!!!

Gość wiosna lato jesien zima
młody bogaty - a ja Ci zazdroszczę tego co masz i wcale nie uważam że jesteś pusty. pochwaliłeś się swoim sukcesem i juz wszyscy na ciebie najeżdżają. w jednym sie nie zgadzam - nie wszystkie lecimy na kase. po co nam zajebiste auto skoro wyposazenie (czyt. facet) jest do dupy ? :D

Gość henk1
Jacek 1982. Ale jesteś w błędzie! Nigdy nie kupisz miłości,wierności,przyjażni,zaufania,zdrowia i od tego pochodnych odgałężników. Widzisz!! muwiłeś,że wszystko można kupić?

Gość ...pinokio.....
a jakie masz BMI????oj sorry BMW....heheheheheehehe:D