Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktostakisobie

OrGaZm

Polecane posty

Gość ktostakisobie

od jakiegoś 1,5 miesiąca gdy kocham sie z moja kobieta ona dojdzie do orgazmu a ja nie :( a potem już nie chce sie dalej kochać bo ja boli bo rozumiem ale co w takiej sytuacji zrobić ?

Gość ja wredna
zmienic kobiete :P:P:P

Nie no, jak kobieta osiągnie orgazm, to dalsze pieszczoty mogą sprawiać jej ból, bo wszystkie nerwy są pobudzone i jakby \"przewrażliwione\"

Gość nastoolatek
poczekaj minutke i wal na nowo zanim ostygnie. kobieta nei facet i natura dala jej cudowna mozliwosc ciaglego rypania bez przerwy.

Gość kkokoko
taaa... rypania się bez przerwy, może niech ktoś się zabawi z twoim odbytem i zobaczysz jak można "bez przerwy" po pierwszym orgaźmie kobieta czuje wszystko 2 razy dokładniej i czasem dalszy seans sprawia jej ból, ale skoro dochodzi za pierwszym razem to i tak jest sukces, bo nie każdej kobiecie się to udaje. Aby drugi raz przeszedł sprawnie musisz ją zachęcić lekko ją nakręcając, ale będąc przy tym czuły

Gość otik
ja nie rozumiem w czym problem. tez mam podobnie ze moja kobita wczesniej konczy i tuz po orgazmie przez jakis czas nie moze bo jest tam wrazliwa i ja boli. ale wtedy prosi mnie zebym usiadl jej na brzuchu i doprowadza mnie do wspanialego orgazmu reka lub ustami :)

Gość FiloZofia
A najbardziej przewrażliwiony jest oczywiście nie kto inny jak sam Express.

Gość To ja powiem D
Wiesz co ja radzę Ci poprostu chwilę poczekać. Nie ruszaj się pocałuj pogłaszcz po szyi, plecach żeby się rozluźniła, a później jedziesz dalej. A z przewrażliwieniem po to prawda -boli, ale jak dasz chwilę przerwy i zaczniesz delikatnie to można od nowa, a później nawet jeszcze raz... jeśli macie dobry dzień :D

Gość Grzegorz323f
ja mam podobnie..... ogólnie to niech Ci zrobi lodzika :D

Gość grrrrrrf
lepiej nie czekac....bo moze byc po ptakach :(