Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sesja sesja matura

poleccie cos na koncentracje ...

Polecane posty

Gość sesja sesja matura

Witam! Za dwa tygodnie matura ... wiadomo trzeba powtarzać cały materiał z 3 lat liceum :) Proszę polećcie mi jakieś tabletki, ziółka które wzmocnią moją koncentracje, poprawią myślenie :) Z góry dziękuję! Pozdrawiam :)

Gość hmmm nic nie bierzecie
na rozjasnienie umyslu :)

Gość kiki23
w netto w całym kraju można kupić takie tabletki musujące red puls kosztują jakieś 3,50 można je znaleść przy kasach na tych stojaczkach. ja już kończe studia w tym roku i mowi ci przeżyłam dzieki nim wiele sesji. ze wszystkich tego typu które wypróbowałam te są naprawdę najlepsze. a mogłabyś jeszcze zacząć kurację lecytyną albo żeń szenia , kupic sobie w aptee lub w sklepie zielarskim i brać codziennie jedną po obiedzie. poztym przed nauką i wogóle pić dużo wody. jak sie uczysz miej zawsze pod ręką wodę to ułatwia koncentrację. i jeszcze jedno aby usprawnić pracę mózgu ( aby obie półkule dobrze pracowoały a raczej współpracowały) narysuj sobie na kartce czystego papieru tzw leniwe ósemki. daję ci linka jak się robi te leniwe ósemki http://66.102.9.104/search?q=cache:M2ILAc7NiMIJ:www.dysleksja.waw.pl/dysleksja/praktyka/cw_dennison.html+leniwe+%C3%B3semki+dennisona&hl=pl&ct=clnk&cd=1&gl=pl&lr=lang_pl

Gość kiki23 wielki buziak ...
dla Ciebie 👄 . Dziękuję :D Mam jeszcze pytanko :) Czy te tabletki musujące brałaś zaraz przed nauką ? Czy jakieś kilka minut przed ?

Gość kiki23
zaraz przed nauką, ale wiadomo że zaczynają działać tak po paru minutach.

Gość the best
drzwi na klucz i stopery w uszy!!!!!!

Gość ja też polecam
żeń szeń, np bodymax, jest świetny, lepszy niż kawa; kawy najlepiej w ogóle nie pić, tylko soki pomarańczowe, grepfrutowe, albo jeść owoce cytrusowe; Wypróbowałam na sobie, szklanka soku działa lepiej niż kawa, i zdrowiej wychodzi; a do podjadania orzechy, włoskie najlepeij

Gość madziraaa
mnie tesh czeka matura ale ja to jush kuje od 2 miesiecy i lykam filomag czyli magnez i nawet mi sie koncntaracja poprawila:)

Gość madziraaa
a te leniwe osemki na prawde pomagaja???

RedPuls polecam - do kupienia m.in. w Biedronce poza tym magnes w tabletkach do uszu stopery

Gość hanna87
stopery najlepsze takie piankowe, białe, walcowate, do nabycia w aptece za ok. 4 złote paczka, czyli dwie sztuki. Ja przekłuwam je igłą w połowie i nawlekam na nitkę, tak żeby dorobić sznureczek i wyciągać za jego pomocą. Kiedyś mi utknął, bo za mocno wcisnęłam i najadłam się niemało strachu!!