Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna1258

Potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość smutna1258

Mam na imie Alicja i mam taki troche dziwny problem. Od pewnego czasu spotykam sie z chlopakiem o 2 lata starszym. Tylko jest jeden problem. On mnie kocha , spotykamy sie u mnie w domu co tydzien ale ja do niego nic nie czuje i ciagle szukam pretekstu zeby z nim zerwac ale jakos zawsze wychodzimy z tego cało i sie przepraszamy i jest ok. A ja nie potrafie mu powiedziec ze go nie kocham i mi sie nie podoba. I nie wiem co zrobic. Prosze poradzcie mi cos bede bardzo wdzieczna. Z góry dziekuje

Gość Żalistika
musisz dorosnąć

Gość agnieszka------agusia---italy
musisz sie zebrac i wprost mu powiedziec

Gość Żalistika
34 36 czy 38lat?| to z amłoda? ona zawsze była niedojrzała jak na swoj wiek..

Gość schizofrenia na forum
sie szerzy czas uciekac!!!

Gość Żalistika
tak..bo znam takie... znam też to z opowiadan innej osobki;)

fresh- to wlasnie schizofenia jest:) uciekaj równiez !!!

freak mialo byc :classic_cool:

a czy \"tak..bo znam takie...\" chodzi o ta konkretna osobe????? a moze tylko sobie cos ubzduralas??? kurde naprawde schizofrenia na forum sie szerzy czas uciekac!!!

Gość Żalistika
tak o te konkretna osobę Mam Alicja i mi smutno wiecie kasy brak, mało mam Kiedys miałam wiecej, ale byłam bardziej sfrustrowana.. zawsze była piepirznieta

Gość Żalistika
tzn. chodzilo mi o to ze JA JESTEM PIEPRZNIETA zawsze wpierdalam sie tam gdzie nie trzeba ale mam urojenia i bawi mnie wypisywanie glupot a co wolno mi wkoncu ucieklam z domu wariatow

ona ciagle o tej alicji zaczynam sie bac!!! dziewucho biegiem do lekarza, bo sie boje wyjsc z domu! a jakbym wiedziala skad jestes to sama bym ci kaftan bezp. zalozyla!!!

Gość Żalistika
a moze to nie ja! moze ci co ciagle o niej piszą, aby mi na złosc zrobic skoro wiedzą, ze mnie to rani..a nie bawi:O to szalona roznica... szalona

Gość Żalistika
10:13 podszyw a juz nie bede pisac kto sie wpier.. w nie swoje sprawy.. A. co tam znow jej smutno? moze piweczko? i rękaw oj sroj sroj a moze praca ona taka biedna nie ma na imprezy:O

nic dodac nic ujac Żalistika tzn. chodzilo mi o to ze JA JESTEM PIEPRZNIETA zawsze wpie**alam sie tam gdzie nie trzeba ale mam urojenia i bawi mnie wypisywanie glupot a co wolno mi wkoncu ucieklam z domu wariatow buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

skoro piszesz " moze to nie ja" tzn ze zakladasz ,ze rowniez to mozesz byc ty! ja pierdole, ty naprawde potrzebujesz specjalisty! skad jestes, moze ja ci sprobuje jakos pomoc?.

schizofrenia na forum - zwroc uwage na tresc jej wypowiedzi z nia NAPRAWDE jest cos nie tak I moze naprawde nawiala z wariatkowa:P i teraz straszy ludzi na forum

Gość k......
Ku*wa o czym wy tu piszecie ty zalistka zdania proste i sensownego nie umiesz sklecic bez kitu jakies schizy hahahahahhaha

TEORIA SPISKOWA Żalistika a moze to nie ja! moze ci co ciagle o niej piszą, aby mi na złosc zrobic skoro wiedzą, ze mnie to rani..a nie bawi to szalona roznica...

Freak On A Leash - ona prawie na kazdym topiku jest i czesto nawiazuje do tej "alicji" zauwazylam juz to wczesniej, i nie wiem co myslec, albo ktos ma zajebista zabawe i sie zajebiscie nudzi, albo drugie zalozenie- obsesja na punkcie jakiejs alicji, albo 3 - schizofrenia. chcialabym sie znac na tym lepiej, ale niestety nie jestem psychoanalitykiem, jednak na pierwszy rzut oka mozna zauwazyc ze cos jest nie tak... kurde, dziewczyno przyznaj sie gdzie mieszkasz!!

Gość k......
Ubawu to ona raczej nie ma :P, w gre wchodzi opcja 2 albo 3 hahaha

ja tez sie gdzies na nia natknelam nie pamietam na jakim temacie i oczywiscie rowniez pisala o alicji. a moze jej facet zostawil ja dla jakiejs ALICJI i stad ta obsesja:D

albo ona jest "tą alicją" i facet nie mogl jej zniesc i odszedl, wcale mu sie nie dziwie, tez bym spierdalala od takiej dziwaczki!!! albo to jest jej chory wymysl, bo nigdy nie miala faceta, nigdy nie znala zadnej "alicji" tylko zyje w swoim urojonym swiecie teorii jest mnostwo, powinien sie wypowiedziec specjalista!