Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppu

LUBICIE SIĘ CAŁOWAĆ ??

Polecane posty

Gość ppu

No wlasnie, lubicie ? Sprawia Wam to przyjemnosc ? Podobno niektorzy bardzo tego nie lubia, jak to mozliwe ?

Gość agnieszka------agusia---italy
ja uwielbiam:))

Gość Grasias
Ja kocham się calować...a ci którzy tego nie lubią...to albo tak gadają, by zakryć fakt, ze jeszcze nigdy się nie calowali,albo trafili na naprawde kiepskiego partnera odnosnie calowania:classic_cool:

Gość uryttr
nigdy się nie całowałem:p

Gość ale tylko jesli dziewczyna
jest piekna i ma świeży oddech :)

Gość A za to calowanie
U mnie to dziwna sprawa bo calowałam sie moze z jakimiś 5 facetami i po czasie jakoś mi to brzydło, obrzydzało mnie ich ślinienie a nawet jak nie ślinili to jakoś sama chyba pierwsza nie całowałam faceta:/ od niedawna to się zeminiło;D teraz lece sama z jęzorem do mojego faceta, wiec nie wiem na czym to polega bo dodam ze nie znaczy to ze tamci nie byli atrakcyjni czy coś - wręcz przeciwnie no, ale to nie zmeinia faktu,ze dopiero z szóstym z koleji facetem naprawdę UWIELBIAM się całować:)

Gość wrzesień
ja uwielbiam mam fajnego facety kyóry swietnie to robi i to sama przyjemnośc bardzo mnie to podnieca :-))

Gość klementy_nka
Ja nie bardzo lubię się całować. Wolę kiedy mój mężczyzna - z resztą przyszły mąż przytula mnie, łaskocze i obdarza innymi pieszczotami. Miałam w swoim 27 letnim życiu kilku mężczyzn i udawałam, że to lubię, bo oni nie rozumieli. Teraz jest inaczej - calujemy się, ale nie tak często :) i mniej namietnie.. za to inne rzeczy są namietne znacznie bardziej

Gość szurum burum
tak :D :P

Gość henk1
No pewnie,że tak a ile można otrzymać z pocałunku ukochanej. Czasami z przystankami całuję się 30,40 minut najlepsze jest uchwycenie tego chłodu .Mój maraton to osiem godzin bez dojścia do końca ( bez stosunku )jedynie ocieraliśmy się swoimi skarbami.Czułem,że majtki miałem całe mokre a póżniej przez dwa dni nie mogłem prawie chodzić,ale było warto.Pocałunek to nie tylko usta,ale podniebienie z obu stron,ząbki,usta od środka,język i rogi przy usteczkach.Poprostu miód i malina.Z dobrą partnerką to mówię zdecydowanie,że wybieram całowanie zamiast st....

Gość a bo ja wiem...
;)

Namietne pocalunki sa dla mnie czyms oszalamiajacym,pozbawiaja mnie rozsadku i datego kiedy tylko sie na nie decyduje wiem ,ze beda one tylko preludium do dalszej gry....!

Gość vfsfv
ja nie lubię a ogólnie bliskość i inne niż pocałunki jej sposoby wyrażania już tak nie wiem dlaczego... :(

Gość kathrenes
raczej niebardzo, ale co poradzić??? przez jakiś czas można udawać, ale w końcu i tak szydło wyjdzie z worka

Gość ja raczey nie lubie
:O

Gość jestem niski i brzydki
z takim jak ja żadna by nie chciała :classic_cool:

Gość apetitka
kocham kocham kocham:*:*:*

Gość Mariuszek
uwielbiam całować swoje odbicie w lustrze:classic_cool:

Gość apetitka
kocham kocham kocham:*:*:*

Gość gość
Jestem lizuską uwielbiam pocałunki a zwłaszcza te namiętne z języczkiem , mogę tak godzinami się całować bardzo mnie podnieca długi namiętny pocałunek . mój partner wspaniale całuje , jego pocałunki doprowadzają mnie do szalu tak się rozpalam że proszę go aby wszedł w moje łono .Niema u nas stosunku bez długiego pocałunku .Często mam większą przyjemność z całowania niż bzykania .Bardzo lubi lizać moją cipkę ja wtedy kompletnie odchodzę chwila tylko wystarczy jak wejdzie w moją muszelkę kilka ruchów i zupełny odlot