Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem to juz bylo

czy moge zrobic to pierwsza!!!!

Polecane posty

najpierw zaproponuj wymiane fotek,a pozniej jak sie sobie spodobacie to pewnie on pierwszy zaproponuje spotkanie ;)

Gość Znasz to ...
bo do tanga trzeba dwojga ... ty masz ochote na spotkanie a on jeszcze nie. Czy to tak trudno zrozumiec. Jak tak koniecznie chcesz to napisz mu, że np. w kinie grają film ........... i chcesz ten film zobaczyc, ale nie masz z kim iść, a samej tobie głupio ... może to chwyci :-D powodzenia 🌼

Gość wiem to juz było
a wypada mi tak pierwszej_ ja zwykle jestem niesmiala w relacjach z facetami_wydaje mi sie ze to powinien byc jego krok z tymi zdjeciami i spotkaniem?

Gość wiem to juz było
i czy to nie jest dziwne, ze przez 2 miesiace znajomosci jeszcze tego nie zaproponowal?

wiem to juz bylo....... to wcale nie dziwne , ze przez 2 meisiace nie zaproponowal Ci spotkania, tym bardziej ze jak piszesz nie wymieniliscie sie zdjeciami. Ja mialam przypadek, ze nawet po wymianie zdjec facet dopiero odwazyl sie spotkac po 5 miesiach pisania i gadania na GG i przez telefon- bo to bylo jego pierwsze spotkanie z kims z neta i tyle czasu mu zajelo zebranie sie na odwage i spotkanie. Mozliwe tez, ze chlopak zadowala sie tylko rozmowa z Toba i nic wiecej nie oczekuje od Ciebie, bo sadze ze gdyby szukal kogos aby sie zwiazac, to juz dawno by zaproponowal wymiane zdjec lub spotkanie w ciemno. Taki standard to miesiac rozmowy. Jedynie co Ci radze, to jesli jestes tak odwazna zeby sie spotkac bez zdjecia, to zaproponuj mu spotkanie wprost, albo wspomnij o zdjeciu. Jesli bedzie sie wykrecac od ktorejs z tych rzeczy tzn, ze nie traktuje serio tej znajomosci i nieczego poza rozmowami na necie (tzn emailami od Ciebie) nie oczekuje. Nie ma co dlugo zwlekac, bo szkoda czasu. A czesto na takich spotkaniach mit upada...mimo, ze ktos nam sie podobal na zdjeciach. ehhh te moje doswiadczenia :) ja tak czy owak, juz skonczylam randki netowe ... aaaa.... i uwazaj jak Ci slodzi slowkami \"sloneczko kwiatuszku itd\"

Gość wiem to juz bylo
:(to moze najpierw poprosze o zdjecie_ju mi sie wszystkiego odechcialo

wiem to juz bylo.......... mozesz mu napisac, co by powiedzial na wymiane zdjec, bo juz tak dlugo rozmawiacie i jestes ciekawa jak wyglada twoj rozmowca. I zobaczysz co Ci napisze. Byc moze tj polowa drani w necie, odp ze nie ma zdjecia ( a to w dzisiejszych czasach jest dziwne zeby nie miec ani jednego zdjecia w kompie). Sa jeszcze komorki z aparatami :)

Gość wiem to juz bylo
noze tak zrobie:) dzieki za rade

Gość wiem to juz bylo
ok, napisze_ Ile mnie to bedzie nerwów kosztowac, bo ja zawsze wszystko biore do siebie:) pozdrawiam

jak dla mnie to albo liczy wyłącznie na rozmowy w necie albo jest bardzo nieśmiały. chyba się za szybko zaangażowałaś :/ 🖐️ Jak jako skrajnie skrajnie nieśmiały nie dał bym nigdy nikomu swojego zdjęcia przez net, wstydzę się i nie ufam na tyle ludziom :) Chociaż z drugiej strony w życiu by z dziewczyną 2 miesiące przez gg nie gadał, bo zwyczajnie nie miał bym o czym :D A co do zdjęcia to nawet nie mam :D Nie mam kamery internetowej, aparatu cyfrowego ani telefonu komórkowego... nie są mi do niczego potrzebne

Gość wiem to juz bylo
powyzej jest pan chyba? jak bys zareagowal gdyby to dziewczyna 1 poprosila o spotkanie? czy 1 ruch nie powinien byc wasz?

ja jestem kiepskim przykładem. Jestem chronicznie nieśmiały a do tego zdaję sobie sprawę z dużej ilości własnych całkowicie nie atrakcyjnych cech :) 🖐️ Więc w życiu nie zaproponował bym czegoś dziewczynie ani się nie zgodził, bo skończyło by się tylko jej zmarnowanym czasem. 🖐️ Jak dla mnie możesz zaproponować ja nic bym sobie złego nie pomyślał. Ale jak pisałem jestem kiepskim przypadkiem do takich badań :D Zjedź kiedyś tematem w rozmowie na znajomości internetowe, znajomych na GG czy coś, możesz wtedy stwierdzić że osobiście znasz wszystkich których masz na gg i chciała byś go też kiedyś poznać. Ciekawe czy jakoś zareaguje :D

Gość wiem to juz bylo
my piszemy maile nie na gg - w sumie mam juz jakis pomysl_ a on pisze b. fajnie i jest bardzo grzeczny i inteligentny, a wyglad nie ma dla mnie znaczenia, bo wole zkims porozmawiac normalnie niz z przystojnym pustakiem - burakiem cukrowym sie lansowac:P

Gość bozeszty
ja mojemu pierwsza zaproponowalam, na 1 rance byl sex i jestesmy bardzo szcesliwa parka juz od jakiegos czasu. Zlamalam chyba wszystkie zasady jakie powinnam miec i jestem najszczesliwsza dziewczyna pod sloncem. :) Zaznaczam ze oboje mamy wyzsze ;)

Gość wiem to juz było
zrobilam to, zlamalam swoje zasady, wyszlo chyba naturalnie;)

Gość wiem to juz bylo
BMI w normie żabciu< a myslalam ze CIe juz ewaporowano:P

Gość wiem to juz bylo
:);):)

Gość wiem to juz bylo
a juz po randce:)

Gość to opowiadaj
jak zaproponowalas i jak zareagowal i cos spotkaliscie sie jak bylo moze komus niemsialemu pomoze:)

Gość wiem to juz bylo
on powiedział, ze nie umie zrobic pewnej rzeczy:)ktora ja doskonale umiem robic_wiec zaproponowalam pomoc_ powiedzialm, ze moge mu pomoc spotkamy sie kiedys i po sprawie< on odpowiedzial, ze to malo pilne ale bardzo by chcial porozmawiac na zywo:) super wyszlo, bo ak jakby to on zaproponował nie ja _ a randka i spotkanie na zywo_ chyba oki:) bylo smiesznie i na luzie_ciekawe co on mysli

Gość wiem to juz było
niech to jasna ch.....